Prima pagină » Actualitate » Incident la funeraliile reginei! Prințul Andrew, care a fost acuzat de viol, a fost huiduit: „Ești bolnav!” – VIDEO
Incident la funeraliile reginei! Prințul Andrew, care a fost acuzat de viol, a fost huiduit: „Ești bolnav!

Incident la funeraliile reginei! Prințul Andrew, care a fost acuzat de viol, a fost huiduit: „Ești bolnav!” – VIDEO

12 sept. 2022, 21:02,
BZI.ro, în Actualitate

Poliția scoțiană a declarat luni că a făcut trei arestări la Edinburgh legate de încălcarea liniștii duminică și luni, în momentrul în care sicriul cu trupul Reginei Elisabeta a fost dus de la Palatul Haolyroodhouse la Catedrala St. Giles din Edingurgh, relatează Reuters.

Regina Elisabeta a murit joi în casa ei de vacanță din Balmoral, la vârsta de 96 de ani, după o domnie de 70 de ani, cufundând națiunea în doliu.

Doliul după moartea reginei Elisabeta a II-a, perturbat de câțiva protestatari

Până acum, moartea ei a adunat sute de mii de oameni îndoliați pe străzi pentru a vedea dricul în timp ce călătorește prin țară, în mare parte atragând lacrimi, aplauze sau momente de reculegere.

Cu toate acestea, există și excepții, deoarece nu a avut parte doar de oameni care o iubeau sau admirau, ci și de oameni care nu au avut simpatie pentru regină sau pentru casa regală.

O femeie de 22 de ani, care fusese fotografiată ținând o pancartă anti-monarhie, și un bărbat de 74 de ani, care au fost arestați separat duminică, au fost acuzați de încălcarea liniștii.

Prințul Andrew, făcut „bătrân bolnav” în timpul procesiunii

Luni, un tânăr de 22 de ani a fost arestat din cauză că i-a strigat ducelui Andrew că este „un bătrân bolnav” în timp ce sicriului reginei a fost dus de la Palatul Haolyroodhouse la Catedrala St. Giles din Edingurgh.

Acesta nu a fost încă pus sub acuzare, în schimb reamintim că în ianuarie ducelui de York i-au fost retrase majoritatea titlurilor militare onorifice și funcțiile din cauza implicării sale în cazul Jeffrey Epstein. El era acuzat de agresiuni sexuale asupra unei minore.

Ulterior, Prințul Andrew a ajuns la o înțelegere amiabilă cu Virginia Giuffre, americanca care îl acuza că a agresat-o sexual în 2001, evitând astfel un proces civil răsunător și penibil pentru familia regală britanică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *