Prima pagină » Actualitate » Incident jenant cu Will Smith. A forțat evacuarea unei echipe întregi de filmare timp de 3 ore: „Nu vrei să fii într-un spațiu mic, sigilat, lângă el”

Incident jenant cu Will Smith. A forțat evacuarea unei echipe întregi de filmare timp de 3 ore: „Nu vrei să fii într-un spațiu mic, sigilat, lângă el”

03 oct. 2024, 13:00,
Simona Ciobanu în Actualitate

Will Smith a trecut printr-un incident jenant pe platourile de filmare ale filmului „Men in Black”, care a forțat evacuarea echipei și a actorilor timp de trei ore, conform regizorului Barry Sonnenfeld.

Sonnenfeld a relatat amuzanta întâmplare în cadrul celui mai recent episod al podcastului SiriusXM al lui Kelly Ripa, „Hai să vorbim în afara camerei”, unde și-a promovat noua carte intitulată „Cel mai bun loc posibil, cel mai prost timp posibil”.

Incident jenant cu Will Smith

Will Smith și colegul său de platou, Tommy Lee Jones, trebuiau să fie „izolați ermetic” într-un spațiu restrâns pentru a filma o scenă din celebrul blockbuster SF din 1997. Însă, chiar înainte de începerea filmării, Smith a avut un moment neplăcut și a eliminat gaze.

„Au fost sigilați într-un dispozitiv – o mașină care se transformă într-un vehicul hiperspațial și trebuie să traverseze cu susul în jos tunelul Midtown”, a povestit regizorul.

„Le-am adus o scară pe roți, cum se folosea pe vremuri la urcatul în avioane. I-am ridicat acolo sus și i-am sigilat în acel aparat, pregătiți pentru filmare.”

„L-am auzit pe Will spunând: „O, Doamne, îmi pare atât de rău. Tommy, iartă-mă. Baz, adu scara”, iar Tommy a răspuns cu calm: „E în regulă, Will. Nu-i nimic.”

Sonnenfeld a alergat să aducă scara, iar Jones a fugit rapid, încercând să scape de miros. Gazele erau atât de puternice încât întreaga echipă a evacuat platoul timp de trei ore.

„Will Smith pur și simplu… eliberează mult. Unii oameni fac asta, și nu vrei să fii într-un spațiu mic, sigilat, lângă el. Nici măcar la Disney nu vrei să stai lângă el”, a glumit regizorul.

„Will este un tip minunat, doar că are momentele lui. Unii au această tendință, alții nu.”

Smith a fost deja în centrul atenției pentru o întâmplare similară în 2022, când a avut un incident asemănător în timp ce se antrena cu jucătorii echipei Miami Dolphins.

Will Smith i-a tras o palmă lui Chris Rock, la Oscar

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum celebrul actor Will Smith a fost protagonistul unor scene incredibile la Oscar. Will Smith i-a tras o palmă prezentatorului Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă despre soția actorului. Soția lui Smith s-a ras în cap după ce a anunțat că suferă de o boală destul de gravă. Incidentul a fost unul care a lăsat înmărmurită audiența selectă de la Oscar. Nu se ştie dacă totul a fost regizat sau a fost o reacție spontană a lui Will Smith.

Will Smith a fost nominalizat pentru filmul King Richard, film la care a obținut deja Globul de Aur în ianuarie 2022. A fost primul premiu mare pe care actorul l-a luat în întreaga sa carieră.

„Jada Pinkett-SmithSmith, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Chris Rock.

„Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”, i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după ce a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe actorul de stand up comedy.

Incidentul a avut loc în momentul în care prezentatorul anunța nominalizările pentru cel mai bun documentar. Pe lista scurtă pentru Oscar se regăsea şi Will Smith, la secţiunea cel mai bun actor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`