Incident în județul Neamț! Două persoane au rămas prinse sub un tractor într-o pădure – FOTO/VIDEO

03 nov. 2023, 18:25,
BZI.ro, în Actualitate

Astăzi, 03.11.2023, a avut loc un incident în județul Neamț. Din primele informații, se pare că două persoane au rămas prinse sub un tractor într-o pădure.

„La ora 13:28 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment în urma căruia două persoane au rămas prinse sub un tractor într-o pădure din comuna Ion Creangă.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere, un autocamion cu container multirisc, o autospecială pentru descarcerare grea și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA).

Un tractor cu remorcă ce transporta lemne s-a răsturnat în pădure, într-o zonă greu accesibilă, la o distanță de aproximativ 1,5 km de calea de acces rutieră.
Ajunși la locul indicat, pompierii au constatat că un bărbat era prins sub o roată a tractorului iar alt bărbat era prins între tractor și remorcă.
Pompierii au acționat pentru scoaterea celor două persoane care ulterior au fost preluate de echipajele SMURD pentru îngrijiri medicale. Cei doi bărbați in vârstă de 17 și 51 de ani au fost transportați la CPU Roman”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *