Prima pagină » Actualitate » Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța

Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța

15 iul. 2024, 08:08,
în Actualitate

Un incident cumplit a avut loc la nunta lui Ianis Hagi. Unui bărbat i s-a făcut rău și a fost nevoie de ambulanță. Incidentul a avut loc înainte de slujba religioasă.

Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi

Întâmplare îngrozitoare la nunta lui Ianis Hagi cu Elena. Unui bărbat i s-a făcut rău înainte să înceapă slujba. Cu câteva minute înainte ca mirii să ajungă la biserică, un nuntaș a fost ținut pe brațe după ce i-a venit rău.

Cel mai probabil, din cauza căldurii, bărbatul nu a mai rezistat și a fost la un pas de leșin. Din fericire, cei de lângă el au reacționat, l-au purtat pe brațe și l-au dus pe trotuar, acolo de unde ambulanța urma să-l ia.

Este cod roșu de caniculă în București, dar și în mai bine de jumătate din țară, iar disconfortul termic și-a spus cuvântul.

Pentru a asigura o organizare impecabilă și siguranța tuturor participanților, mirii au implementat măsuri stricte și condiții riguroase pe care invitații trebuie să le respecte cu strictețe. Aceste măsuri sunt menite să asigure o desfășurare fără probleme a evenimentului și să protejeze bunăstarea tuturor celor prezenți.

Anul trecut, de Crăciun, Ianis Hagi și Elena Tănase au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, oficializându-și relația. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sf. Visarion, urmând ca, începând cu ora 19:00, cei peste 500 de invitați să se bucure de petrecerea fastuoasă de la Palatul Știrbey. Ianis Hagi a declarat că toate tradițiile și obiceiurile machedonești vor fi respectate cu strictețe, adăugând un plus de autenticitate și emoție acestei zile de neuitat.

Ce vestimentație a ales să poarte mama lui Ianis Hagi

Marilena Hagi strălucește la nunta fiului ei. Soacra mare a ales o ținută superbă, în ton cu ținuta lui Gică Hagi. Cei doi se asortează și se completează perfect.

Gică și Marilena Hagi sunt în culmea fericirii. Astăzi, băiatul lor se pune la casa lui. Ianis Hagi se căsătorește cu frumoasa Elena, iar nunta lor este evenimentul anului.

Și pentru că un astfel de moment unic în viață trebuie marcat cum se cuvine, socra mare a ales o ținută absolut superbă. Marilena Hagi a îmbrăcat o rochie albastră, care îi scoate în evidență silueta perfectă.

Cu părul prins în coc și cu un zâmbet larg pe față e clar că Marilena Hagi este mai fericită ca niciodată. În privința ținutei, ea a a optat pentru aceleași culori alese și de soțul ei, Gică Hagi.

Regele a ales un sacou albastru, la fel ca și culorile clubului său, Farul Constanța, cămașă albă, pantaloni și papion negre.

Nici soacra mică nu s-a lăsat mai prejos și a atras privirile încă de cum a început nunta. Soacra mică a îmbrăcat o rochie roz, lungă, cu umerii lăsați și cu detalii în zona lor.

Mama miresei are o siluetă de invidiat, iar rochia îi vine absolut perfect. Toți cei prezenți nu au putut să-și ia ochii de la ea.

Pentru ziua cea mare, Elena Hagi a ales o rochie lungă, strânsă pe corp, cu o trenă imensă, plină de dantelă. Părul nu l-a prins în coc, ci l-a lăsat liber. La fel de frumos este și Ianis Hagi, care a îmbrăcat un costum în două culori, pantaloni de culoare neagră și sacou alb.

Altfel, un incident cumplit a avut loc la nunta lui Ianis Hagi. Unui bărbat i s-a făcut rău și a fost nevoie de ambulanță.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
14 august 2024
14 august 2024