Prima pagină » Titlurile zilei » Încercați să nu râdeți! Iată cele mai amuzante recenzii lăsate firmelor de pompe funebre din Iași: „Sicriul a făcut 12 ore pe drum, pulpele aveau tulei, iar colacul era mic”
Încercați să nu râdeți! Iată cele mai amuzante recenzii lăsate firmelor de pompe funebre din Iași: „Sicriul a făcut 12 ore pe drum, pulpele aveau tulei, iar colacul era mic”

Încercați să nu râdeți! Iată cele mai amuzante recenzii lăsate firmelor de pompe funebre din Iași: „Sicriul a făcut 12 ore pe drum, pulpele aveau tulei, iar colacul era mic”

27 iun. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

În mediul online, firmele de pompe funebre din Iași primesc periodic recenzii de la clienți. Unele dintre acestea, deși au fost lăsate într-un moment dificil din viață, stârnesc zâmbete

Dacă vorbim despre decese, înmormântări sau parastase, parcă nu o putem face cu zâmbetul de buze, însă mai există și excepții. Cum ar fi dacă am discuta despre reclamațiile unor clienți nemulțumiți de serviciile firmelor de pompe funebre din Iași? Amuzant, așa ar fi.

La o primă privire aruncată peste recenziile clienților, lăsate pe paginile din mediul online ale firmelor de pompe funebre, aflăm că o persoană a fost nemulțumită pentru că livrarea sicriului comandat a durat mai mult cu o zi decât era stabilit, că sarmalele ajunse în farfuria unui „invitat” nu au fost fierte sau că, deși a fost gustoasă, ciorba de la parastas a fost cam puțină. Una dintre recenziile ce ar putea stârni zâmbete a fost lăsată în mediul online la Pompe Funebre Drăgan Petru.

„Nu recomand. Am discutat să ne trimită sicriul la București și l-au trimis cu o zi întârziere (!!!!) după ce discutasem în ziua respectivă să ni-l trimită”, se arată într-o recenzie.

Clientul a fost nemulțumit până și de timpul pe care sicriul l-a petrecut pe drum.

„Pe lângă faptul că a plecat cu o zi întârziere, a făcut și peste 12 ore pe drum – Iași-București”, se mai arată în recenzia lăsată în mediul online.

Cele mai amuzate recenzii, lăsate în momente triste firmelor de pompe funebre

O altă firmă de pompe funebre, alte recenzii ce ar putea stârni zâmbete. Cei de la „Daniel și Anca” au supărat o familie pentru că le-a dat cel mai mic colac.

„Jenant, au avut grijă să împartă pomenile la gropari și biserică, fără să se asigure dacă toți invitații au primit. Din 20 kg de colaci și două colive au dat cel mai mic colac și cea mai mica colivă familiei. Nu s-a împărțit nimic la invitați, toate au luat aceeași direcție. Poate le vând de mai multe ori, precum curcanul din «Chirița»… Penibil, prieteni cu groparii, pe clienți putem să-i aburim, dacă vedem că nu cunosc…. Nu am văzut nicăieri așa o golănie…”, spune un client nemulțumit în mediul online.

Tot cei de la „Daniel și Anca” sunt acuzați că au pus doar trei felii de castravete murat la o porție de mâncare.

„Am mai fost aici acum un an, tot în calitate de invitat, dar am rămas cu un gust amar acum. Pot să vă spun că am rămas dezamăgit de cantitatea mâncării față de data trecută. Bolul de ciorbă e cam gol, gustul bun, iar la garnitură am primit o lingură de orez… și acela cu multă coajă uscată și 3 feliuțe de castravete murat!! Practic am plecat flămând. Cred că firma are serviciu de catering externalizat, iar pentru rentabilitate maximă nu garantează niciun gramaj”, susține un „invitat”.

De critică nu au scăpat nici cei de la Servicii Funerare Eternitatea.

„Mâncarea parcă e gratis și nu ai plătit pentru ea. Pulpele de pui aveau tulei pe ele și sarmalele nu erau fierte, nu recomand!”, se arată într-o recenzie.

Firmele de pompe funebre din Iași își continuă activitate cu sau fără recenzii amuzante.

Comentarii
  • nu inteleg ce e de ras? sunt niste fapte petrecute de care clientii care au contractat acele firme de pompe funebre „Daniel si Anca” sau „Eternitatea” s-au plans, atat ei cat si participantii la parastas. ce e de ras?

  • unde este partea amuzanta a acestor recenzii?????

  • si eu care credeam ca „Daniel si Anca” e firma foarte buna. e una dintre cel mai vechi din Iasi alaturi de „Petru Dragan”.

  • Si eu cred ca la Daniel si Anca ,in comparatie cu preturile mancarea este putina iar colacii de pe nasalie inclusiv fructele cred ca sunt revandute de mai multe ori intr-o zi sau doua.

  • Am apelat la servicile celor de la Eternitatea…..si fost ffff multumita…totul a fost impecabil.

  • La mort NU te duci ca sa mananci

    Mai oameni buni, mai conteaza asta ?!?
    Da, tu te duci la mort ca sa mananci ?!?
    Rusine celor care zic ca e putina mancare, da voi cum vreti sa ajunga la toata lumea + neamurile personalului de la TESA (gropar,popa,palimar,sofer dric, etc…), ei nu este oameni?!? Gura lor nu cere mancare?!?
    „Nu mai banuiti, ca cel care banuieste, a lui v-a fi Imparatia Cerurilor” corineni 16:8

  • @La mort NU te duci ca sa mananci
    iunie 27, 2023 la 5:33 pm

    da mai, mananci. ca omu a platit acel meniu care nu e ieftin deloc. de ex 1 portie antreu e vreo 15 lei, ciorba 12-15 lei, fel principal 10 lei, garnituri 6 lei, salate si acrituri 3 lei, plus completare meniu (cafea, suc, apa, bere vin, coliva, corn cu ciocalata, s.a.) sia sta doar pt 1 persoana! atata timp cat platesti niste bani pentru niste servicii, servicii cu care te impaci inainte cu firma ce meniu vrei, unde vrei sa fie servit acel meniu, cat costa, s.a.

  • Mai oameni buni in anul 1998 am inmormantat mama fara aceste firme de pompe funebre (nu erau prezente). Toate pomelele ar fi trebuit sa ramana in biserica. Atunci am luat o parte si am dat de pomana in biserica toata audienta a ramas fara grai. Preotul nu a comentat ca nu am lasat toate pomenele in biserica. La mormant am intrebat ce se i atampla cu aceste pomene si de ce nu sunt date de pomana? Raspuns asa este obiceiul. Bine ce se inatampla cu produsele respective avand in vedere ca sunt mai multe inmormantari?Din pacate nu am primit raspuns insa am cercetat si am aflat ca, aceste pomene care raman in biserica sunt hrana pentru animalele preotului. Sunt deacord sa beneficieze animalele.

  • Dragii mei, va zic un secret :)

    Pentru a face economie, multe firme mortuare prepara mancarea la sediul propriu(nu,nu externalizeaza cum ar crede unii). Sarmalelele sunt facute si cu 2 -3 -5 saptamani inainte, ei le fac si le tin la congelator..de obicei, la facutul sarmalelor sunt folositi aceeasi oameni angajati la firma: stiti cum e vb la moldoveni? Ai terminat de spalat/imbalsamat mortu’?
    Daca da , at mergi si ajuta la sarmale, tu fa coliva,etc, etc.
    La firmele mortuare nimeni nu doarme in timpul serviciului, iar angajatul care sta degeaba NU primeste leafa ! Amin

    Cum spunea cineva mai sus, evitati mancarea cand mergeti la un decedat…pt ca asa cum sunt hainele, papucii de mort (papucii de mort is din carton), asa e si mancarea …e pt mort, facuta cu aceeasi oameni care pregatesc corpul decedatului.

  • Dragii mei, va zic un secret 🙂
    iunie 27, 2023 la 6:04 pm

    esti un scelerat! cum poti sa spui asa ceva? sunt persoane care se ocupa doar de partea de bucatarie, persoane care se ocupa doar de transport si imbalsamat si persoane care se ocupa doar cu partea administrativa adica munca de birou (logistica, contabilitate, preluare de comenzi cat si raspunsul la telefoanele clientilor, s.a.).

  • Firma mortuara IASI, 2-3 angajati

    @raspuns pt anonim

    Am lucrat cu o firma mortuara deci stiu ce vb: soferu face si spalari, mai ajuta si la imbalsamat, imbracat mortul, cand nu vine nevasta patronului, sau sunt mai multi „clienti care asteapta la rand” toata lumea , am zis toti angajatii cu CIM ajuta la sarmale, ciorba,…sarbusca,coliva,etc.

    Sunt firme mortuare in Iasi cu 2-3 angajati, deci sa reluam !

    Hmmmmmm, deci cum spune cineva mai sus : pe hartie e totul perfect, in realitate e alfel decat pe hartie !

    P.s: acum ma uitam la bilantul unei firme de pompe funebre din Iasi ( firma de top in oras)
    S.c **”*.srl (gasiti date la O.R.C. Iasi )…are 3 angajati…3 fucking angajati !
    Cum faci tu imbalsamare, mancare,spalare corp decedat cu asa ” multi „angajati, …3 la numar ?!?
    Firma are o cifra de afaceri de cateva miliarde de lei vechi…gasiti date in bilant !
    Deci o firma mortuara cu 3 angajati face saci de bani in momentele cele mai triste ale vietii noastre, respectiv cand ne moare cineva drag !

  • Rușine comentacilor

    Mergeți la firme ce emit facturi bonuri etc, să puteți trage la răspundere.Intrebati ce bucătărie au cine gătește mâncarea,cine are morga autorizata cine are angajați specializați cu diplome și experiența.daca vreți să faceți inm in banii de ajutor și te aștepți să ți mai rămână și ție mergeți pe mana firmelor ce racolează familii din spitale și pe la colțuri.Sanatate .

  • Haz de necaz

    Fratilor, dar nu ati vrea sa angajeze cei de la pompe funebre un bucatar cu stele Michelen. Sa fie meniul pe opulenta daca tot va plangeti de dimensiunea colacului si tuleiul de pe pulpe. Sa vina Michelen-ul sa va gateasca caracatica in coaja de banana, coada de maimuta si aripa de rechin. Sa vi le serveasca cu un vin Porto vechi de 17 ani.

  • Da,da..nu vrem bucatar cu stele michelen…DAR nici nu vreau ca nenea groparul, imbalsamatorul sau o tzataie angajata cu ziua sa-mi faca sarmalele.
    Cat te mult te speli pe mana, ceva,ceva tot ramane printre dejte …e horror, dar asta se intampla din cauza lacomiei unor patroni. Stii ca mirosul de formol dureaza mult timp?!?
    Cineva mai sus dadea exemplu de o firma mortuara care functioneaza cu 3 angajati si face bani cu galeata !
    Cat de eficient da fii incat sa–ti faci treaba cu 3 oameni???
    Ca sa duci mortu’ la masina ai nevoie de minim 4 oameni, …asta daca nu-l chemi pe JCV ( Jean Claire Vandamme)..el duce singur sicriul + defunctul…ceva da cu virgula!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *