Prima pagină » Local » Începe procesul „criminalului” care a îngrozit Iașul. După ce și-a înjunghiat iubita de zeci de ori, a abandonat-o într-o mașină și a crezut că scapă basma curată. Mascații l-au prins după ore întregi de căutări

Începe procesul „criminalului” care a îngrozit Iașul. După ce și-a înjunghiat iubita de zeci de ori, a abandonat-o într-o mașină și a crezut că scapă basma curată. Mascații l-au prins după ore întregi de căutări

25 aug. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu în Local

Bogdan Sitaru, individul care a lovit-o de zeci de ori cu un cuțit pe fosta lui iubită, stă cu sufletul la gură. El a fost trimis în judecată și urmează să afle ce pedeapsă va primi. Vă reamintim că joi seară, pe 22 iulie 2021, autoritățile ieșene aveau să fie alertate cu privire la un incident de o gravitate extremă. Astfel, printr-un apel la 112, un martor a anunțat că o femeie a fost tăiată cu un cuțit într-un autoturism, pe marginea drumului din centrul satului Horlești, comuna Rediu.

Bogdan Sitaru, individul care și-a înjunghiat de zeci de ori fosta iubită, a fost trimis în judecată. Astfel, în scurt timp află ce pedeapsă va primi. Pe 22 iulie, individul a pus pe jar toată Poliția ieșeană, după ce a băgat cuțitul de zeci de ori în iubita lui. Atacul extrem de violent a avut loc într-un autoturism marca Skoda Fabia. În urma incidentului, victima, o femeie în vârstă de 39 de ani, Z.P., a ajuns în stare gravă la spital, iar agresorul a fugit.

Joi seară, 22 iulie 2021, autoritățile ieșene aveau să fie alertate cu privire la un incident de o gravitate extremă. Astfel, printr-un apel la 112, un martor a anunțat că o femeie a fost tăiată cu un cuțit într-un autoturism, pe marginea drumului din centrul satului Horlești, comuna Rediu. La scurt timp de la apelul la 112, la fața locului s-au deplasat un echipaj medical și unul de Poliție. Femeia de 39 de ani a fost transportată de urgență la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iași, deoarece se afla într-o stare extrem de gravă.

„O pacientă conștientă a fost adusă de echipa de Terapie Intensivă Mobilă în Unitatea de Primire Urgențe. Aceasta prezenta multiple plăgi tăiate pe mâini (cu adâncimi cuprinse între 2,5 și 5 centimetri), multiple plăgi tăiate pe picioare, plăgi tăiate abdominal, cu eviscerație, și fiind în șoc hemoragic. Pacienta a intrat direct în sala de operație, fiind internată în Secția de Chirurgie”, a declarat atunci dr. Ovidiu Popa, din cadrul UPU-SMURD Iași.

Bogdan Sitaru a abandonat-o într-o baltă de sânge și s-a făcut nevăzut

Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au demarat cercetările de îndată, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și pentru a-l prinde pe agresor. Așadar, la fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de Poliție, dar și Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Iași („mascații”). În plus, în localitate a sosit și unul dintre adjuncții IPJ Iași. De asemenea, oamenii legii au făcut mai multe filtre în zona respectivă, pentru a-l prinde pe suspect.

Anchetatorii ieșeni au stabilit că în data de 22 iulie un individ a agresat-o pe femeia de 39 de ani cu un cuțit, într-un autoturism marca Skoda Fabia, pe marginea drumului din centrul satului Horlești, comuna Rediu. Ulterior, Bogdan Sitaru s-a făcut nevăzut. Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, fiind întocmit un dosar penal sub acuzația de tentativă de omor. La căutări au participat și reprezentanți ai Inspectoratului Poliției de Frontieră Iași, cu un aparat de termoviziune.
Joi noaptea, pe 22 iulie, în jurul orei 23, suspectul a fost prins de către polițiști, care l-au dus la audieri. Ulterior a fost reținut, iar mai apoi arestat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`