Prima pagină » Actualitate » Începe marea criză financiară în Germania? Un român arată crudul adevăr: ”Toate au intrat în faliment! Sute de mii de oameni sunt dați afară” – VIDEO

Începe marea criză financiară în Germania? Un român arată crudul adevăr: ”Toate au intrat în faliment! Sute de mii de oameni sunt dați afară” – VIDEO

23 feb. 2024, 10:00,
BZI.ro, în Actualitate

Un clip publicat pe rețeaua TikTok de către un român arată fața nevăzută a Germaniei. Românca vorbește despre criza economică ce începe să se întrevadă în Germania unde, în orășelele mici, magazinele dau faliment pe bandă rulantă.

Începe marea criză financiară în Germania? Iată ce spune o româncă

O româncă aflată din 2005 în Germania a publicat un clip video pe o rețea de socializare în care arată crudul adevăr dintr-un mic orășel. Aceasta se arată disperată din considerentul că majoritatea micilor afaceri au închis, iar alte sute de mii de oameni sunt dați afară de la locurile de muncă. De exemplu compania Miele dă afară 200.000 de persoane, iar fiul ei este demis pentru că supermarketul Real dă faliment:

” Deci, inchis, da? Ăla e închis, ăsta e închis. Au fost chioșcuri, magazine, frizerii, în orășelul nostru. E foarte mic, dar de la orașele mici începe falimentul. Aici a fost frizerie, e închis tot. Vă arăt și
un cămin de bătrâni, a fost un cămin de bătrâni dar s-a terminat contractul. Când s-a terminat contractul a rămas ruină, goală. Nu pot să vă spun câte astfel de clădiri sunt goale la noi în orășel. Voi spuneți că nu e adevărat. Pe voi nu vă interesează că stați în orașe mari, dar la noi în orașele mici… Cunoașteți supermarketul Real? Închide! Acolo lucrează fiul meu și închide! Dă toți angajații afară, le plătește ce le plătește și asta e. Nu putem spune că puterea Europei mai este puterea Europei. Încet, încet, cate Germania. Nu mai este ce a fost. Lumea nu vrea să accepte realitate, dar noi însă știm și nu ne facem griji de altceva, dar avem și copii aici care vor să rămână aici. Nu știm, suntem în dilemă. Vrei să pleci, copiii nu vor să vină cu tine.. e greu. Criza se simte! Cei de la Miele dau 200,000 de angajați afară. La firmă la bărbatul meu, nu știu câte firme au închis! Deci, să spunem adevărul. Germania nu mai este ce a fost. Când am venit eu în 2005 găseai de lucru oriunde doreai, și acum e cam greu. ” se arată în postarea publicată de femeie.

România este deja într-o criză fără precedent

Situația din Germania pare că se regăseste deja în România. Țara este deja în criză, iar Guvernul condus de PNL-PSD este pur și simplu fără replică. Ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL fură în continuare și bagă țara în cea mai adâncă criză. Este ireal cum românii încă mai suportă bătaia de joc a guvernanților, e ireal cum românii plătesc dublu pentru produsele alimentare cumpărate și nimeni nu iese în stradă.

Într-o perioadă în care dobânzile au crescut considerabil, prețul la combustibil, prețurile la energie electrică și gaze naturale au ajuns la nivele imposibil de suportat, românii tac și nu au nicio replică. Ciuma roșie și febra galbenă fac ceea ce vor din această țară, jefuiesc ca în codru, iar o bună majoritate a cetățenilor mor de foame, sau mor cu zile neavând bani de pastile.

STOP! Trebuie ca anul 2024 să fie un an al schimbării, al patrioților, al românilor care doresc o viață corectă, un salariu corect, și prețuri corecte! Doar de noi depinde cum va fi viitorul României, dacă cădem în groapă sau dacă ne ridicăm și dăm un reset. Vrem să trăim într-o țară corectă, sau într-o țară pustiită de acești hoți, corupți?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *