Prima pagină » Local » Începe fabricarea de noi virusuri în laboratoare? Iată ce i s-a arătat clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu – VIDEO

Începe fabricarea de noi virusuri în laboratoare? Iată ce i s-a arătat clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu – VIDEO

27 dec. 2022, 12:16,
în Local

Maria Ghiorghiu ne-a avertizat, în emisiunea BZI LIVE, că se începe fabricarea de noi virusuri în laboratoare. Iată ce i s-a arătat celebrei clarvăzătoare.

Maria Ghiorghiu a prezis, încă din 2014, că pandemia de COVID-19 va veni peste noi. Aceasta nu a știut despre ce virus poate fi vorba, dar a știut că va pune stăpânire pe întreaga lume. De această dată, glasul i-a vorbit despre producerea de noi virusuri în laboratoare, care amenință să ne invadeze în viitorul apropiat.

Începe fabricarea de noi virusuri în laboratoare? Maria Ghiorghiu: „Ieri dimineață, în zori, m-a trezit un glas, care spunea: «Tu să iei în atlas toate acelea»”

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a dezvăluit că, la un moment dat, a auzit un glas care îi spunea: „Tu să iei în atlas toate acelea”. Despre atlas, aceasta a precizat că este ceva în care putem pune tot felul de documente științifice, dar și un loc în care depozităm cu grijă toate cele necesare.

De asemenea, glasul a venit însoțit și de o serie de imagini, care cuprindeau un laborator mare, în care se aflau oameni îmbrăcați în costume precum astronauții, de culoare vernil-bleo.

„În privința virusului COVID-19, de prin 2014 am știut că va veni un virus care va ataca plămânii, în mod special și am scris la momentul respectiv. Dar iată că ieri dimineață, în zori, m-a trezit un glas, care spunea: „Tu să iei în atlas toate acelea”. Atlasul, știm foarte bine, e ceva în care putem pune tot felul de documente științifice, în general. Deci atlasul e un loc în care depozităm cu grijă tot ce ne trebuie nouă. Și în momentul acesta, înspre sud vedeam un laborator mare, cum am mai văzut și altă dată, chiar în, și după aceea chiar s-a repetat, și în acest laborator erau oameni îmbrăcați în costume precum cosmonauții. Erau în vernil-bleo, nu mă refer la cosmonauți, ci la echipament, pentru că nu aveau măști obișnuite, așa cum purtam noi și încă mai purtăm, aveau ceva și la gură, probabil că era ceva prin care respirau.”, a declarat Maria Ghiorghiu, la BZI LIVE.

Maria Ghiorghiu: „Facem tot ce putem ca să oprim virusul”

În acel laborator se afla o femeie și mai multe eprubete așezate într-un suport special. Deodată, femeia a spus: „Facem tot ce putem ca să oprim virusul”, dar Maria Ghiorghiu a realizat că totul se petrecea pentru a mușamaliza adevăratul scop al celor din laborator, și anume acela de a elibera un virus periculos în atmosferă.

„La o masă era o persoană, era femeie după mișcări, chiar dacă era echipată îmi dădeam seama că este o femeie și avea multe eprubete așezate într-un suport special. În acele eprubete exista câte un lichid colorat sau incolor, depinde ce trebuință aveau acolo. La un moment dat, aud un glas care spune, era chiar acea femeie care umbla cu eprubetele și spunea: „Facem tot ce putem, ca să oprim virusul.” La prima auzire era ceva chiar ok să auzi pe cineva care se zbate să oprească virusul. De fapt nu era deloc așa, pentru că Duhul Sfânt a vrut să îmi arate că prin acele mai multe rânduri de eprubete, undeva la mijloc, o forță nevăzută mi-a scris cu litere mari, cu litere roșii, sub o singură eprubetă care avea un lichid maro roșiatic a scris virus. Deci tot ce se întâmpla acolo era de fapt ceva care voia doar să arate că oprește virusul, când virusul era direct acolo și urma să îl elibereze în atmosferă.”, a mai spus Maria Ghiorghiu, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024