Prima pagină » Local » Începe campania electorală a partidului PNL Iași pentru alegerile prezidențiale

Începe campania electorală a partidului PNL Iași pentru alegerile prezidențiale

25 oct. 2024, 00:06,
Redacția BZI în Local

Organizația județeanî PNL Iași își lansează chiar în aceste momente campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Evenimentul are loc în Piața Unirii din municipiul Iași.

Primarul Mihai Chirica este cel care a lipit primul afiș electoral cu Nicolae Ciucă.

„Am făcut acest efort minim pentru a lipi afișul candidatului PNL din mai multe motive. Domnia sa a fost alături de mine la alegerile locale și ca un camarad trebuie să îi întorc acest serviciu și să fiu pe toată perioada de campanie alături de domnia sa. Este cel mai bun candidat pe care putea să îl dea România pentru funcția de președinte. Este un om căruia nu i se poate reproșa decât „dragostea de țară”. Profesia pe care a urmărit-o din școală și până în retragere, faptul că și-a respectat de fiecare dată față de țară jurământul. Faptul că are școală, știe ce vrea pentru România, are cel mai performant program propus acestei țări și poate fi, în sfârșit, conducătorul țării pe care și-l merită românii”, a transmis Mihai Chirica.

Restul membrilor așteaptă să ajungă Alexandru Muraru pentru a lipi afișele.

„Dăm startul celei mai importante campanii prezidențiale din ultimii 20 de ani pentru că România se află la răscurce, pentru că PNL este singurul capabil să-și ducă pe al său candidat, pe președintele Nicolae Ciucă în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, pentru că acest candidat este un om care înseamnă respect pentru România, înseamnă echilibru, înseamnă profesionalism, înseamnă păstrarea valorilor euroatlantice în parcursul țării. Candidatul Nicolae Ciucă este candidatul unei românii care vrea o altfel de politică, nu politica dusă de actualul premier Ciolacu care face un joc murdar cu un partid extremist și care riscă orice pentru a își maximiza șansele pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale. La Iași vom face cea mai activă campanie dintre toate formațiunile politice, pentru că avem președinția CJ, Primăria Municipiului Iași, avem 51 de primari și alături de toți colegii noștri, de toate organizațiile noastre și de candidații la alegerile parlamentare. Umilință mai mare pentru organizația PSD și pentru Iași nu există”, a tranmis Alexandru Muraru.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 octombrie 2024
26 octombrie 2024