Prima pagină » Actualitate » Incendiu puternic în județul Ilfov. Judecătoria Cornetu a ars ca o torță – FOTO, VIDEO

Incendiu puternic în județul Ilfov. Judecătoria Cornetu a ars ca o torță – FOTO, VIDEO

04 mart. 2024, 07:42, 1 ,
în Actualitate

Pompierii au intervenit în noaptea de duminică spre luni pentru stingerea unui incendiu care a cuprins clădirea Judecătoriei Cornetu din județul Ilfov.

Incendiul se manifestă la nivelul mansardei pe o suprafață de aproximativ 1500 mp, clădirea fiind situată pe Șoseaua Alexandriei, localitatea Cornetu. Pompierii acționează pentru stingerea incendiului atât din exteriorul clădirii, cât și din interior.

La ora 7.00, ISU a anunţat că dispozitivul de la faţa locului a fost redimensionat. Astfel, au rămas la locul incendiului 9 autospeciale de stingere, 3 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD.

Incendiu în județul Ilfov. Judecătoria Cornetu a ars ca o torță

Incendiul s-a produs în contextul în care descoperiri recente arată că Judecătoria Cornetu prin mai multe sentințe judecătorești, a decis acordarea unor despăgubiri halucinante către o firmă fantomă, creând o polemică intensă în rândul autorităților și opiniei publice.

Clădirea care găzduiește Centrul Cultural (Casa de Cultură) și Judecătoria Cornetu din localitatea Cornetu, județul Ilfov, se confruntă cu un incendiu care se manifestă la mansardă, pe o suprafață de aproximativ 1500 mp, informează ISU București-Ilfov. Acesta mai arată că la fața locului au fost mobilizate 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD. Echipele de intervenție acționează simultan atât din interiorul, cât și din exteriorul clădirii pentru a stinge flăcările. Eforturile pompierilor sunt concentrate în prevenirea extinderii incendiului și protejarea clădirii, a dosarelor și a personalului implicat.

Nu au fost raportate victime sau persoane rănite în urma evenimentului.

Circulația în zona afectată a fost restricționată pentru a facilita accesul echipelor de intervenție și a asigura condiții optime de desfășurare a operațiunilor de stins incendiul. Autoritățile recomandă cetățenilor să evite zona și să respecte indicațiile forțelor de ordine prezente la fața locului.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o clădire administrativă unde își desfășoară activitatea Centrul Cultural și Judecătoria Cornetu, situată pe Șoseaua Alexandriei, localitatea Cornetu, județul Ilfov. Acționăm pentru localizarea incendiului atât din exteriorul clădirii, cât și din interior. Intervin 14 autospeciale de stingere, 4 cisterne, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 2 ambulanțe SMURD. Fără victime până în acest moment”, anunță ISU Ilfov.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`