Prima pagină » Local » Incendiu puternic în comuna Cristești din județul Iași! O persoană a murit în flăcările uriașe – FOTO, VIDEO

Incendiu puternic în comuna Cristești din județul Iași! O persoană a murit în flăcările uriașe – FOTO, VIDEO

09 dec. 2021, 08:44,
în Local

În cursul nopții de 9 decembrie 2021, pompierii ieșeni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu care s-a produs pe raza localității Cristești din judeţul Iași. Așadar, la intervenție au ajuns trei echipaje de stingere de la Secția Pompieri Pașcani dar și un echipaj de prim ajutor. Din păcate o femeie a murit, neputând fi ajutată de medici.

Incendiul s-a desfăşurat pe o suprafață totală de 170 mp și autorităţile au afirmat că flăcările au mistuit elemente de mobilier, produse electrocasnice, dar și sute de kilograme de hârtie.

În incendiul puternic din comună Cristești din județul Iași unde o femeie a murit

Conform datelor existente şi puse la dispoziţie de pompieri, o femeie a fost găsită moartă în casa care a luat foc din comuna Cristești din judeţul Iași. La fața locului s-a intervenit de urgență cu mai multe echipaje de la Secția de Pompieri Pașcani dar şi cu un echipaj de prim ajutor. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa femeii care a fost găsită carbonizată. Nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii incendiului, dar o primă ipoteză este aceea că totul a luat foc din cauza jarului căzut din sobă.

„În data de 09.12.2021, la ora 01:02, trei echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în satul Cristești, comună Cristești, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. La ajungerea forțelor de intervenție la locul evenimentului, incendiul se manifesta cu flacără la întreaga locuință, cu posibilitatea de propagare la vecinătăți. Existau indicii că proprietara, în vârstă de 60 ani, a fost surprinsă în incendiu. În urma incendiului proprietara a fost găsită găsită decedată. Au ars aproximativ 200 kg de hârtie, 2 tone de materiale textile, elemente de mobilier și produse electrocasnice, documentele personale, documentele locuinței și 170 de metri pătrați de astereală din lemn a acoperişului. Cauză probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sobă”, au explicat cei de la ISU Iași într-un comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *