Prima pagină » Actualitate » Incendiu puternic în Capitală! Pompierii intervin pe Bulevardul Iuliu Maniu din București, la intrarea pe Autostrada A1 – VIDEO

Incendiu puternic în Capitală! Pompierii intervin pe Bulevardul Iuliu Maniu din București, la intrarea pe Autostrada A1 – VIDEO

04 ian. 2023, 16:10,
în Actualitate

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri, 4 ianuarie, la un depozit de pe bulevardul Iuliu Maniu, la intersecția cu Șoseaua de centură a Bucureștiului. Momentan nu sunt anunțate victime. Reprezentanții ISU București – Ilfov transmit că suprafața afectată este de 250 de metri pătrați și există posibilitatea de extindere la întreg depozitul.

Din primele informații se pare că în interior sunt depozitate produse alimentare, iar în imediata apropiere a incendiului sunt depozitate substanțe ușor inflamabile.

Conform ISU București – Ilfov, intervin pentru stingerea incendiului 12 autospeciale de pompieri.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit în Bd. Iuliu Maniu intersecție cu șoseaua de centură. Au fost alertate 8 autospeciale de stingere. In acest moment nu sunt victime, iar suprafata afectată este 250 mp, cu posibilitatea de extindere la întreg depozitul.”, au transmis pompierii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *