Prima pagină » Local » Incendiu la un bloc din municipiul Iași. Pompierii s-au deplasat la fața locului. 15 persoane au fost evacuate – UPDATE / GALERIE FOTO / VIDEO – EXCLUSIV

Incendiu la un bloc din municipiul Iași. Pompierii s-au deplasat la fața locului. 15 persoane au fost evacuate – UPDATE / GALERIE FOTO / VIDEO – EXCLUSIV

07 mart. 2021, 08:55,
BZI.ro, în Local

Un incendiu a fost anunțat în urmă cu puțin timp în municipiul Iași, pe strada Libertății. Din câte se pare, ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la etajul 1 al unui bloc de locuințe.

UPDATE: „În jurul orei 08.30 a fost anunțat un incendiu de apartament în municipiul Iași, cartierul Niciolina. La intervenție s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară de salvare de la înălțime și un echipaj medical de la SAJ Iași.

În urma incendiului au ars diverse obiecte de mobilier și textile, cât și diverse materiale de uz casnic. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.

Pompierii militari au evacuat 12 adulți și 3 copii, 4 persoane din apartamentul incendiat s-au autoevacuat. O persoană a fost asistată medical la locul intervenției, dar nu au fost victime și nici deplasarea la spital a vreunei persoane. Intervenția autospecialei pentru salvarea de la înălțimi a fost dificilă din cauza autoturismelor parcate în zona intervenției“, a declarat George Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iași.

UPDATE: Mai multe persoane au fost evacuate, din cauza degajărilor mari de fum. S-a intervenit cu mai multe autospeciale de la pompieri. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță al Județului Iași.

UPDATE: Martorii susțin că incendiul ar fi pornit de la o placă de păr uitată în priză.

Știrea inițială

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri.

https://youtu.be/0UxiE7d_M50

Pompierii s-au deplasat la fața locului.

https://youtu.be/0UxiE7d_M50

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *