Prima pagină » Local » Incendiu la un autobuz, pe bulevardul Socola. Călătorii au ieșit din mijlocul de transport

Incendiu la un autobuz, pe bulevardul Socola. Călătorii au ieșit din mijlocul de transport

15 ian. 2022, 14:32,
în Local

În urmă cu puțin timp, un incendiu s-a produs la un autobuz, pe bulevardul Socola, stația Casa Sindicatelor. Din primele informații obținute de reporterii BZI, cauza producerii incendiului a fost motorul supraîncălzit. Călătorii au fost nevoiți să iasă din mijlocul de transport. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor. Șoferul a reușit să stingă flăcările.

În edițiile anterioare BZI au mai fost prezentate situațiile grave cu care se confruntă angajații CTP. Problema pieselor de schimb a fost ridicată de șoferi și în cadrul protestului din luna noiembrie a anului trecut. Conform șoferilor de la CTP, autobuzele sunt spălate chiar și de 3 ori pe zi, în schimb, atunci când vine vorba despre piese de schimb sau despre salariile șoferilor, conducerea companiei susține că nu mai sunt bani.

Reporterii BZI au mai prezentat în edițiile anterioare primul tramvai PESA defect. Tramvaiul Pesa a înregistrat o eroare tehnică. Pentru a remedia defecţiunea, la fața locului a intervenit o echipă mixtă formată din specialiști PESA și CTP Iași.

Sursa foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *