Prima pagină » Local » Incendiu la un apartament din Iași. O femeie de 70 de ani a fost găsită carbonizată – UPDATE

Incendiu la un apartament din Iași. O femeie de 70 de ani a fost găsită carbonizată – UPDATE

27 aug. 2024, 16:13,
în Local

În urmă cu puțin timp a fost raportat un incendiu în municipiul Iași. Din primele informații obținute de reporterii BZI, acesta a izbucnit la un apartament situat pe strada Amurgului.

UPDATE: Din nefericire, o femeie de 70 de ani a fost găsită carbonizată.

„La ajungerea forțelor de interventie, incendiul se manifesta la nivelul dormitorului, fiind găsită o persoană surprinsă de incendiu (carbonizată). Victima – carbonizată, este o persoană de sex feminin de aproximativ 70 de ani”, a transmis ISU Iasi.

La fața locului intervine Detasamentul 1 de Pompieri Iasi cu doua autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de intervenție la înălțime, o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat.

„Interventie de stingere a unui incendiu la un apartament in municipiul Iasi, str Amurgului. Intervine Detasamentul 1 de Pompieri Iasi cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma, o autospeciala de interventie la inaltime, o autospeciala de descarcerare si un echipaj de prim ajutor calificat”, a transmis ISU Iași.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Stat esuat! Autoritatile locale, prin serviciile de specialitate, trebuie sa aiba evidenta la toate persoanele singure, fara ajutor. Bine ca dam pensii la evrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`