Prima pagină » International » Incendiu la stadionul Santiago Bernabeu. Pompierii din Madrid au intervenit pentru stingerea flăcărilor – VIDEO

Incendiu la stadionul Santiago Bernabeu. Pompierii din Madrid au intervenit pentru stingerea flăcărilor – VIDEO

27 mai 2021, 09:59,
Elena Nicoleta BUJOR în International

Un incendiu puternic s-a produs la Madrid. Flăcările au izbucnit la stadionul Santiago Bernabeu miercuri seară, 27 mai 2021. Forţele de intervenţie au fost direcţionate pentru stingerea flăcărilor și pentru a reduce fumul dens degajat.

Mai multe imagini au fost postate pe rețelele de socializare cu incendiul de pe stadionul celebrei echipe Real Madrid.

Incendiu în Madrid. Stadionul echipei Real Madrid, cuprins de flăcări

Incendiu izbucnit pe unul dintre cele mai importante stadioane din lume a fost din fericire lichidat. Deocamdată nu se știe cauza producerii acestui incendiu, dar autoritățile au precizat faptul că situația este sub control. Santiago Bernabeu, una dintre arenele de legendă ale fotbalului mondial, este în proces de modernizare, fiind construită încă din anul 1947.

Modernizarea ar urma să coste 500 de milioane de euro, iar lucrările au fost demarate tocmai pentru că pandemia a pus pe pauză competițiile sportive.

Pe Bernabeu încap nu mai puţin de 81.044 de spectatori, dar capacitatea era mărită în urma lucrărilor de renovare. Între timp, echipa lui Zinedine Zidane a evoluat pe arena Alfredo de Stefano din Valdebebas, potrivit digisport.ro.

Renovarea e estimată a fi gata în 2022, noul „Bernabeu” urmând a fi o arenă de 5 stele, cu acoperiș retractabil și fațadă modernizată.

Cât timp „Santiago Bernabeu” e în reconstrucție, Real Madrid își dispută meciurile de pe teren propriu pe arena „Alfredo Di Stefano”, pe care evolua înainte echipa a doua a clubului. Noul stadion va fi multifuncțional și va fi dotat cu mai multe ecrane de pe care suporterii vor putea urmări fazele importante ale meciurilor.

Gică Hagi, amintiri din perioada petrecută la Real Madrid și Barcelona

Gheorghe Hagi, în vârstă de 55 de ani, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria României și patronul Viitorului Constanța, a discutat în cadrul unei emisiuni despre perioada în care a jucat în Spania, la Barcelona și la Real Madrid, dar și ce a învățat de la antrenorii pe care i-a avut. Pornind de la marele Cruyff, la Lucescu sau Iordănescu.

„La Barcelona și la Real Madrid, echipe care câștigau campionate. La amândouă am învățat și au fost fundamentale în dezvolarea mea. Am jucat la cele mai mari cluburi din lume, cu mentalitate. Mă făceau să devin cel mai bun din lume în fiecare zi. Acolo e un nivel de competiție cel mai mare. Am învățat lucruri importante pentru mine, care m-au făcut mai bogat, mai bun și folosesc acum în profesia mea. Am venit după ce ambele câștigaseră cinci ani campionatul, am câștigat și Supercupa cu amândouă. Am jucat!”, a transmis Gheorghe Hagi.

„Le iubesc pe amândouă”

Gheorghe Hagi a transmis că le iubeşte pe amândouă! Mai mult decât atât, acesta a zis că trebuie să știi meserie, altfel nu merge.

„Le iubesc pe amândouă. La Madrid m-am adaptat la fotbalul de afară. La Barca îmi place stilul, modul, conceptul. Îmi place cum văd ei fotbalul și cum îl joacă. Cruyff! Avea personalitate. Eu dacă am greșit, el a luat o decizie bună pentru club. Acolo trebuie să lupți în fiecare zi. Concurență e în fiecare secundă. Dacă nu ești atent puțin, joacă celălalt. Sunt 25-30 de jucători foarte buni. Astea sunt echipele mari. E o concurență incredibilă. Tot ce-am învățat acolo am folosit după și-am fost mai bun”, a mai transmis Hagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *