Prima pagină » Local » Incendiu la o hală de procesare și depozitare a deșeurilor reciclabile din Țuțora – VIDEO

Incendiu la o hală de procesare și depozitare a deșeurilor reciclabile din Țuțora – VIDEO

13 oct. 2024, 12:09, 2 ,
în Local

În această dimineață, un incendiu s-a produs în localitatea Țuțora. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, flăcările au izbucnit la o hală de procesare și depozitare a deșeurilor reciclabile.

Până la sosirea forțelor și mijloacelor de intervenție profesioniste la locul solicitării, incendiul se maifestase pe o suprafață de aproximativ 800 mp.

Pentru a putea localiza și lichida incendiul a fost nevoie de intervenția a 50 de pompieri militari, cu 9 autospeciale de stins incendiu, dar și o autospecială de transport roboți.

Mai mult, a fost emis un mesaj Ro Alert pentru a proteja persoanele din zona apropiată incendiului. Intervenția i-a pus în dificultate pe pompieri din cauza cantității mari de de materiale combustibile depozitate în incinta halei și în imediata apropiere.

Cauza incendiului este în curs de stabilire.

„Astăzi dimineață, in jurul orei 01.00 Dispeceratul Integrat ISU SMURD SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la o hală de procesare și depozitare a deșeurilor reciclabile din localitatea Țuțora.

La sosirea forțelor și mijloacelor de intervenție profesioniste la locul solicitării incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 8000 de mp.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit 50 de pompieri militari, cu 9 autospeciale de stins incendiu, printre care și autospeciala de transport roboți.

Datorită degajărilor mari de fum a fost emis mesaj Ro Alert pentru a proteja persoanele din zona apropiată incendiului.

Intervenția de stingere a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate în incinta halei și în imediata apropiere. Intervenția de stingere a fost îngreunată, deoarece accesul autospecialelor de intervenție nu au putut fi dispuse în imediata apropiere, pe laturile construcției.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.”, a transmis ISU Iași.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`