Prima pagină » Local » Incendiu la o fabrică de mobilă din comuna Miroslava, județul Iași. Pompierii intervin de urgență – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Incendiu la o fabrică de mobilă din comuna Miroslava, județul Iași. Pompierii intervin de urgență – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

02 apr. 2022, 08:05,
B, , h, , în Local

În urmă cu puțin timp a izbucnit un incendiu în județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că o fabrică de mobilă din localitatea Balciu, comuna Miroslava a fost cuprinsă de flăcări.

UPDATE: Incendiul ar fi pornit de la o centrală pe rumeguș.

UPDATE: Pompierii au intervenit imediat, iar incendiul a fost lichidat.

„Incendiul a fost la o anexă între depozitele de mobilă, au ars 100 mp. Acesta a fost localizat și stins. In jurul orei 7:00, la fața locului au acționat șapte autospeciale de stingere. În prezent, mai sunt câteva echipaje care verifică zona”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

Din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Iași participă la localizarea si stingerea incendiului 4 autospeciale cu apă și spumă, o autoplatformă de salvare de la înălțime, două autocisterne cu apă și un echipaj de prim ajutor calificat.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *