Prima pagină » National » Incendiu la o fabrică de mezeluri din Mizil! Doi pompieri au fost răniți – VIDEO
Incendiu la o fabrică de mezeluri din Mizil! Doi pompieri au fost răniți - VIDEO

Incendiu la o fabrică de mezeluri din Mizil! Doi pompieri au fost răniți – VIDEO

22 feb. 2022, 09:51,
în National

Incendiu la o fabrică de mezeluri din Mizil unde doi pompieri au fost răniți. Incendiul se manifestă pe o suprafață de 7000 mp, iar la fața locului au fost trimise mai multe echipaje SMURD și autospeciale de pompieri. În incendiu au fost răniți doi pompieri care au suferit arsuri de gradul 1 și doi pe 5% din suprafața corpului. Starea lor de sănătate este una stabilă.

În ultima perioadă în România au izbucnit mai multe incendii la mai multe fabrici. Vă aducem aminte de incendiul din București, de la o hală improvizată de îmbuteliere a buteliilor cu freon dar și de incendiul din Constanța.

Incendiu la o fabrică de mezeluri din Mizil

Incendiu de la fabrica de mezeluri din Mizil a izbucnit în cursul dimineţii de marţi, iar pompierii luptă pentru a lichida flăcările. Conform datelor existente în acest moment incendiul s-a extins pe o suprafață de 7000 de mp. La fața locului au intervenit șapte echipaje de la ISU dintre care cinci echipaje autospeciale de pompieri dar şi două ambulanțe SMURD.

Autoritățile au arătat faptul că în incendiu au fost doi pompieri răniți, aceștia ajungând la o unitate medicală. Primul pompier, în vârstă de 42 de ani are arsuri pe 15% suprafața corporală, arsuri de gradul doi. Acesta este grav rănit, iar medicii au fost nevoiţi să îl intubeze. Al doilea pompieri, în vârstă de 40 de ani a suferit arsuri pe 5% din corp, arsuri de gradul 1 și 2. Nu se cunoaște cauza de la care a  izbucnit incendiul de la fabrica de mezeluri din Mizil

Incă nu se cunosc cauzele incendiului de la fabrica de mezeluri din Mizil, iar autoritățile au emis un comunicat oficial în acest sens. Cei de la ISU au precizat faptul că în jurul orei 4.00 au fost anunţaţi printr-un apel telefonic de faptul că la fabrica Ana și Cornel arde o hală care are o suprafață de aproximativ 10.000 metri pătrați. Cei de la ISU au transmis faptul că există o mare degajare a fumului care provine din arderea pereților de tip sandwich și că există un pericol de explozie.

Autoritățile au mai povestit faptul că în incendiu au fost doi pompieri răniți dar că nimeni altcineva nu a suferit răni. Oricum, incă se lucrează la stingerea incendiului, iar pompierii care intervin sunt în alertă maximă şi au stabilit deja un perimetru de lucru.

În ultima perioadă mai multe fabrici au ars în România

Nu sunt singurele incendii care au izbucnit în ultima perioadă în țară. Vă aducem aminte faptul că în urmă cu câteva zile o fabrică de mobilă din Maramureș a fost cuprinsă de flăcări. Hala avea o suprafață de 12.000 metri pătrați și a ars ca o torță mai ales din considerentul activității pe care o are.

În Capitală, un incendiu puternic a izbucnit la un depozit improvizat în care se află butelii de freon. Oricum, ambele incendii nu s-au soldat cu victime omenești. Probabil cel mai grav incendiu s-a produs într-un bloc din Constanța unde sute de apartamente au fost afectate și zeci de persoane au fost evacuate. Incendiul a izbucnit după ce doi minori ar fi pus intenţionat un foc în parcarea din zona redizențială. Minorii au fost ridicați și duși la audieri, iar cei doi au mărturisit fapta. Mai mult decât atât, tinerii au spus că totul a fost doar o joacă.

Ca o concluzie, incendiul la o fabrică de mezeluri din Mizil ar putea fi cauzat de o eroare umană dar și de un defect tehnic la o instalație electrică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`