Prima pagină » Local » Incendiu la o casă din județul Iași. O persoană a decedat după ce a adormit cu țigara în mână – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO

Incendiu la o casă din județul Iași. O persoană a decedat după ce a adormit cu țigara în mână – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO

12 dec. 2021, 22:02,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puțin timp, un incendiu a izbucnit la o locuință din localitatea Sprânceana, comuna Erbiceni, județul Iași.

UPDATE: Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost făcut de către ginerele care locuiește vizazi. Acesta văzuse de pe geam că în bucătăria în care locuia socrul ieșea fum.

UPDATE: Victima, Ioan Iov, este un bărbat în vârstă de 41 de ani. Din nefericire, acesta a decedat după ce a adormit în bucătărie cu țigara în mână.

Acesta s-a intoxicat cu fum. Potrivit martorilor, ieșeanul consuma frecvent băuturi alcoolice.

În această noapte în localitatea Erbiceni din judeţul Iași s-a produs o tragedie soldată cu decesul unei persoane. Conform datelor existente, incendiul s-a produs la o casă din satul Sprânceana din localitatea mai sus menţionată. Așadar, conform prof. dr. Diana Cimpoeșu, un echipaj de prim ajutor a intervenit la incendiu unde s-a constatat faptul că un bărbat în vârsta de 41 de ani a fost găsit în locuință. Acesta avea o intoxicaţie cu monoxid și arsuri minime. Totuşi, medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat.

A fost un incendiu în satul Sprânceana, comună Erbiceni din judeţul Iași unde o persoană a fost surprinsă ininterior. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 1 de ani care a fost găsit de echipajul de Terapie Intensivă Mutiplă (TIM) în stop cardiorespirator. Avea asistolie cu intoxicație cu monoxid și arsuri minime. Din păcate, victima nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare și s-a declarat decesul. a menţionat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Știre inițială:

La locul evenimentului se deplasează două autospeciale de intervenție și stingere, un echipaj de prim ajutor de la Podu Iloaei și un echipaj de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași. În urma incendiului a rezultat o victimă. Victima a fost scoasă din locuinţă şi se află în stop cardio-respirator. Acesteia i se aplică manevrele de resuscitare de către echipajul de prim ajutor SMURD Podu Iloaiei sosit la locul producerii incendiului până la sosirea Echipajului de Terapie Intensivă Mobilă SMURD din Iaşi. Pompierii de la Iași s-au întors din drum, deoarece incendiul a fost lichidat de către Serviciul Voluntar al comunei.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *