Prima pagină » Local » Incendiu la o casă din Cozia, comuna Costuleni. O persoană a decedat – EXCLUSIV
Incendiu la o casă din Cozia, comuna Costuleni. O persoană a decedat - EXCLUSIV

Incendiu la o casă din Cozia, comuna Costuleni. O persoană a decedat – EXCLUSIV

28 ian. 2023, 08:52,
în Local

În urmă cu puțin timp a fost raportat un incendiu în județul Iași. Din primele informații obținute de către reporterii BZI, se pare că o casă a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Cozia, comuna Costuleni.

La fața locului acționează 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și o autocisternă pentru transportul apei, iar de la SAJ Iași o ambulanta tip „C”.

Deocamdată nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului, dar acesta se manifestă în două încăperi ale imobilului, cu posibilitate de propagarea la întreaga locuință, spun pompierii.

Din nefericire, proprietara casei a decedat. Momentan, nu se cunoaște cu exactitate cauza morții sale.

„Incendiu produs la o casă în localitatea Cozia, comuna Costuleni, județul Iași. La. Locul intervenției acționează 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și o autocisternă pentru transportul apei, iar de la SAJ Iași o ambulanta tip „C”.

La sosirea echipajelor la locul interventiei, incendiul se manifesta în 2 încăperi ale locuinței, cu posibilitate de propagarea la întreaga locuință pe o suprafață de aproximativ 60 de mp.

Proprietara în vârstă de 88 de ani a fost scoasă din locuință de către cetățeni, inconstientă, nu prezenta arsuri, ulterior a fost declarată decedată”, au precizat reprezentanții ISU Iași.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024