Prima pagină » Local » Incendiu la o casă din comuna Bălțați, județul Iași. La fața locului intervin trei autospeciale – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Incendiu la o casă din comuna Bălțați, județul Iași. La fața locului intervin trei autospeciale – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

17 mai 2022, 01:01,
în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un incendiu la o casă din satul Sârca, comuna Bălțați. Potrivit primelor informații deținute de reporterii BZI, se pare că în momentul de față se deplasează la fața locului trei autospeciale de intervenție și stingere din cadrul Secției de Pompieri Tg. Frumos 3, împreună cu un echipaj de prim ajutor calificat și poliție.

UPDATE: Echipajele au ajuns la locul intervenției, nu sunt victime, incendiul se manifestă la etajul locuinței. Se pare că o vecină a sunat la numărul de urgență 112.

În locuință se aflau doi copii, o fetiță în vârstă de 12 ani și un băiat de 10. Incendiul a fost provocat de unul dintre aceștia, respectiv de băiatul care a folosit aragazul și l-a lăsat deschis, cu o tigaie deasupra. Părinții celor doi copii erau plecați la stână la momentul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *