Prima pagină » Local » Incendiu de proporții la Vlădiceni! Pompierii ieșeni intervin – UPDATE, VIDEO
Incendiu de proporții la Vlădiceni! Pompierii ieșeni intervin - UPDATE, VIDEO

Incendiu de proporții la Vlădiceni! Pompierii ieșeni intervin – UPDATE, VIDEO

08 iul. 2024, 16:58,
în Local

În urmă cu puțin timp a avut loc un incendiu în județul Iași. Din primele informații obținute de reporterii BZI, acesta se manifestă în cadrul unei anexe gospodărești din satul Vlădiceni, comuna Tomești.

UPDATE: Ajunși la fața locului, pompierii ieșeni au constatat faptul că incendiul se manifestă la trei anexe, cât și la vegetația uscată din împrejur.

„Se manifestă la trei anexe (depozit lemne, adăpost păsări și spațiu depozitare beci), cât și la vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 3 ha”, a mai transmis ISU Iași.

Știre inițială: La fața locului se deplasează o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă și o autospecială cisternă de intervenție pentru transportul apei din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași. La locul solicitării se deplasează și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență ai Comunei Tomești.

Momentan nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului.

„Incendiu produs la o anexă gospodarească și fânar, în satul Vlădiceni, comuna Tomești. Se deplasează o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă și o autospecială cisternă de intervenție pentru transportul apei din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași. La locul solicitării se deplasează și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență ai Comunei Tomești”, a transmis ISU Iași.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *