Prima pagină » Local » Incendiu la Iaşi. Un autoturism arde ca o torţă într-o curte. Flăcările s-au propagat şi la casă – UPDATE

Incendiu la Iaşi. Un autoturism arde ca o torţă într-o curte. Flăcările s-au propagat şi la casă – UPDATE

19 aug. 2024, 09:23,
în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un incendiu la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, un autoturism arde ca o torţă într-o crute din satul Voineşti.

UPDATE: În urma incendiului au ars: autoturismul, diverse bunuri de mobilier, acoperișul casei, diverse bunuri și materiale textile și diverse acte ale proprietarei.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.

Știre inițială

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri.

Nu e cunoaşte cauza producerii incendiului.

„Incendiu produs la un autoturism, care arde într-o curte, în sat/com. Voinești. Intervine Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă.

Până la sosirea forțelor de intervenție la locul solicitării, incendiul s-a propagat și la casa de locuit. Au fost suplimentate forțele de intervenție cu două autospeciale de intervenție și stingere și o ambulanță de prim ajutor calificat.

Incendiul este localizat. Autoturismul a ars în proporție de 90%, iar la casă se manifestă în două dormitoare și în pod, pe o suprafață de aproximativ 50 mp.

Proprietara, persoană de sex feminin, 80 ani, autoevacuată, prezintă atac de panică și tensiune, este asistată medical de către echipajul de prim ajutor calificat”, a transmis ISU Iaşi.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *