Prima pagină » Local » Incendiu la Iași! Flăcările au izbucnit la un apartament situat la etajul 5 – FOTO, VIDEO, UPDATE

Incendiu la Iași! Flăcările au izbucnit la un apartament situat la etajul 5 – FOTO, VIDEO, UPDATE

20 iun. 2024, 15:33,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puțin timp s-a produs un incendiu la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, flăcările au izbucnit la un apartament situat pe strada Străpungere Silvestru.

UPDATE 2: Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un conductor electric improvizat/efectul termic al curentului electric. În urma incendiului au ars mobilierul aferent dormitorului, elemente de tâmplărie și diverse materiale textile. Au fost 15 persoane evacuate de către forțele de intervenție.

UPDATE 1: 15 persoane au fost evacuate de către pompieri.

Din fericire, nu sunt victime.

„Strada Strapungerii Silvestru, incendiu apartament (et5/10) persoanele de la etajele superioare nu se pot autoevacua.
Au fost mobilizate echipajele de stingere un echipaj tip B, echipajul de terapie intensivă mobilă și Atpvm d2”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Știre inițială

Nu s-au raportat victime.

Nu se cunoaște cauza producerii incendiului.

La fața locului intervin mai multe echipaje de intervenție.

„Incendiu produs la un apartament, din primele informații la etajul 5/8, în municipiul Iaşi, str. Străpungere Silvestru. La locul solicitării se deplasează 3 autospeciale de intervenție, o autoplatformă pentru salvări de la înălțime, un medical de la SAJ Iași, echipajul de terapie intensivă mobilă şi un echipaj pentru transportul persoanelor și a victimelor”, a transmis ISU Iași.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *