Prima pagină » Actualitate » Incendiu la bază sportivă a FCSB! O persoană a murit alte două au fost rănite
Incendiu la bază sportivă a FCSB! O persoană a murit alte două au fost rănite

Incendiu la bază sportivă a FCSB! O persoană a murit alte două au fost rănite

31 mart. 2021, 07:36,
George Cristian în Actualitate

În cursul nopţii de marţi spre miercuri la bază sportivă a celor de la FCSB a izbucnit un puternic incendiu. Conform celor de la GSP.RO, incendiul s-a soldat cu ranirea a două persoane dar şi decesul unei a treia.

Conform aceloraşi surse, incendiul a avut loc la primul etaj al complexului de locuinţe din bază sportivă. Au ars în total 3 camere care erau garsoniere. Potrivit celor de la ISU, la incendiu s-au constatat existenta a trei victime.

Zeci de persoane au fost deja evacuate

Până la sosirea echipajelor de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgentă un număr total de 50 de persoane au fost deja evacuate. La faţa locului au fost detaşate 4 autospeciale de stingere apă cu spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, una de descarcerare dar şi 3 echipaje de prim ajutor:

„Incendiu la etajul unu, s-a desfăşurat în 3 camere, pe o suprafaţă de aproximativ 100m pătraţi. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă. Victime: o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital. Cauza incendiului e în curs de stabilire, camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor”, a anunțat căpitanul ISU Bucureşti-Ilfov, Milcă Niculae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *