Prima pagină » Local » Incendiu în Nicolina. Şase copii şi 4 adulţi s-au intoxicat cu fum, după ce o femeie de 60 ani a dat foc unui dulap – EXCLUSIV, UPDATE/ GALERIE FOTO, VIDEO

Incendiu în Nicolina. Şase copii şi 4 adulţi s-au intoxicat cu fum, după ce o femeie de 60 ani a dat foc unui dulap – EXCLUSIV, UPDATE/ GALERIE FOTO, VIDEO

04 mai 2021, 12:42,
BZI.ro, în Local

Incendiu în municipiul Iaşi. În urmă cu puţin timp a izbucnit un incendiu în cartierul Nicolina. La etajul 4 a unui imobil, o femeie de 60 ani a dat foc unui dulap, posibil din greşeală.

În urma izbucnirii incendiului s-au înregistrat 10 victime, printre care 6 copii şi 4 adulţi. Aceştia au fost intoxicaţi cu fum, însă sunt stabili hemodinamic.

La faţa locului au fost redirecționate o ambulanță de tip C, una de tip B şi un echipaj de prim ajutor.

Momentan nu se ştie dacă va fi transportat la spital vreun pacient.

Ce s-a întâmplat la incendiul din Nicolina

UPDATE: „Apel la 112 pentru un incendiu într-un bloc. Un obiect de mobilier a luat foc în casa unei doamne de 60 de ani. Au fost acolo pompierii şi evident echipajul medical. S-au identificat 4 adulţi şi 6 copii care aveau nevoie de intervenţie medicală de urgenţă. Au fost extraşi din zona cu risc şi evaluaţi. S-a constatat că erau conştienţi, stabili hemodinamic şi nu prezentau semne de intoxicaţie cu fum grave şi au refuzat transportul la spital. Principalul lor tratament a fost cel cu oxigeno terapia şi scoaterea lor din mediu”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: Conform ISU Iași, un apel la numărul unic de urgență anunța faptul că, într-un apartament din Cartierul Nicolina din municipiul Iași are loc un incendiu. La fața locului au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, o autospecială de primă intervenție dar si un echipaj de prim ajutor calificat și două echipaje SAJ

ISUJ IAȘI – la ora 11.41 ISUJ IAȘI a fost anunțat prin apelul unic de urgentă 112 despre producerea unui incendiu la un apartament, în Cartierul Nicolina din municipiul Iași. Au fost direcționate către locul interventiei o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, o autospeciale de primă intervenție, un echipaj de prim ajutor calificat și 2 echipaje de la SAJ. se arată în declarațiile celor de la ISUJ Iași.

10 persoane au fost deja evacuate iar femeia vinovată de producerea accidentului a refuzat trasportul la spital

Conform aceluiași comunicat trasmis de ISUJ Iași, în total 10 persoane din apartamentele învecinate s-au evacuat. Concret, au fost asistați medical 4 copii și 2 adulți. Toți au refuzat transportul la spital. Ca urmare a incendiului, apartamentul a fost afectat. Proprietarea în vârstă de 60 de ani a refuzat evacuarea și a fost asistată medical la locul intervenției. Aceasta a refuzat transportul la spital. Pompierii explică faptul că, cel mai probabil, cauza incendiului este reprezentată de o lumânare aprinsă:

10 persoane din apartamentele învecinate s-au autoevacuat, au fost asistați medical 4 copii și 2 adulți, aceștia au refuzat transportul la spital. În urma incendiului au ars o biblioteca și diverse materiale. Proprietara în vârstă de 60 ani a refuzat evacuarea, a fost asistată medical la locul interventiei și a refuzat trenasportul la spital.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost de la o lumânare. au conchis cei de la ISUJ Iași.

UPDATE: Toate persoanele au fost evaluate de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi şi refuză transportul la spital.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *