Prima pagină » National » Incendiu în municipiul Piatra Neamț. Mai multe persoane au fost evacuate, după ce un bloc de locuințe a fost cuprins de flăcări

Incendiu în municipiul Piatra Neamț. Mai multe persoane au fost evacuate, după ce un bloc de locuințe a fost cuprins de flăcări

22 feb. 2022, 21:36,
BZI.ro, în National

În urmă cu puțin timp, a izbucnit un incendiu violent în municipiul Piatra Neamț. Din primele informații, se pare că flăcările au cuprins etajul al treilea al unui bloc de locuințe de pe strada Nicolae Iorga.

În interiorul unei garsoniere se afla un bărbat de 57 de ani care se află în stare de inconștiență. Acesta a fost evacuat de pompieri și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Piatra Neamț.

De asemenea, mai multe persoane au fost evacuate din bloc, printre care și doi copii, o fetiță în vârstă de 9 ani și un băiat de 5 ani care se aflau într-o garsonieră de pe același palier. Aceștia au suferit atacuri de panică și primesc îngrijiri medicale de la un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *