Prima pagină » Local » Incendiu în municipiul Iaşi. Pompierii intervin după ce flăcările au izbucnit la un apartament – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Incendiu în municipiul Iaşi. Pompierii intervin după ce flăcările au izbucnit la un apartament – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

09 nov. 2022, 11:36, 1 ,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un incediu la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, flăcările au izbucnit la un apartament situat pe strada Vasile Lupu, din municipiul Iaşi.

UPDATE Incendiul a fost localizat la etajul 1, apartamentul 4, unde din fericire, nu se afla nimeni.

Știre inițială La faţa locului se deplasează mai multe echipaje de intervenţie. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

„Incendiu produs la un apartament în municipiul Iaşi, strada Vasile Lupu nr. 110. La locul intervenţiei se deplasează 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, un echipaj de primă intervenție și comandă, un echipaj pentru salvări de la înălțime, un echipaj de prim ajutor calificat.

Nu sunt anunțate victime”, a transmis ISU Iaşi.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Părinte Damaschin@ Mai ajutați rromii,că o să dea foc la tot blocul! Locatarii se plâng de comportamentul lor, de când ia-ți adus acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *