Prima pagină » Local » Un ieșean și-a dat foc la apartament. Bărbatul a ajuns la spital, după ce a suferit arsuri – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Un ieșean și-a dat foc la apartament. Bărbatul a ajuns la spital, după ce a suferit arsuri – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

08 iun. 2022, 20:17,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puțin timp a izbucnit un incendiu în municipiul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că flăcările se desfășoară un apartament pe aleea Rozelor. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 32 de ani a suferit arsuri și a fost transportat la spital.

UPDATE: Bărbatul locuiește la parterul blocului și se pare că și-a dat singur foc și nu ar fi prima dată când recurge la un astfel de gest. Acesta nu locuiește singur, ci împreună cu mama lui, însă femeia este în acest moment, internată la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași . Tânărul a fost și el internat un an și jumătate la Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat, ardea mocnit niște materiale textile. Proprietarul avea arsuri la nivelul feței și a fost evaluat de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Iași sosit la locul interventiei.

La fața locului s-a deplasat Detasamentul 2 de Pompieri Iași cu 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă.

Revenim cu detalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *