Prima pagină » Local » Incendiu în municipiul Iași. Mai multe locuințe s-au aflat în pericol din cauza unor crengi ce au luat foc – GALERIE FOTO, VIDEO

Incendiu în municipiul Iași. Mai multe locuințe s-au aflat în pericol din cauza unor crengi ce au luat foc – GALERIE FOTO, VIDEO

15 iul. 2023, 09:33, 3 ,
BZI.ro, în Local

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 15 iulie, pompierii ieșeni au fost informați prin numărul unic de urgență 112 despre un incendiu izbucnit la câteva crengi aflate în zona intersecției de pe strada Nicu Gane cu Vasile Conta din municipiu. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că flăcările au cuprins acoperișul unei case, existând riscul de propagare la locuințele vecine.

În urma incendiului a ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 400 de mp, iar de asemenea, au fost afectate mai multe bunuri.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, iar locuințele învecinate nu au fost atinse de flăcări.

Cauza producerii incendiului a fost folosirea focului deschis în spații deschise.

„Un apel în jurul orei 02.30 în Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iași se anunța că s-a produs un incendiu la câteva crengi în municipiul Iași, strada Nicu Gane, la sosirea echipajelor de intervenție la locul solicitării incendiul se manifesta la acoperișul unei locuințe multifamiliale, cu posibilitatea de propagare la locuințele învecinate fiind solicitate forțe și mijloace de intervenție în sprijin.

În urma incendiului a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 400 de mp. Au fost afectate bunurile din două încăperi și două proprietăți învecinate.

Nu au fost înregistrate victime.

Au fost salvate locuințele învecinate.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea focului deschis în spații deschise”, a transmis ISU Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *