Prima pagină » Local » Incendiu în municipiul Iași! Flăcările au izbucnit la o casă de pe strada Emil Racoviță – FOTO, VIDEO

Incendiu în municipiul Iași! Flăcările au izbucnit la o casă de pe strada Emil Racoviță – FOTO, VIDEO

11 aug. 2024, 08:15, 1 ,
în Local

În urmă cu puțin timp un incendiu s-a produs în municipiul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI Iași, flăcările au cuprins o casă de pe strada Emil Racoviță.

La fața locului acționează Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de primă intervenție și comanda cu 12 militari și ambulanța de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași cu 3 militari și o ambulanță de la SAJ Iași.

Au fost evacuate două persoane de sex feminin de pe terasa casei.

„Incendiu produs la o casă, în municipiul Iași, strada Emil Racoviță. Acționează Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de primă intervenție și comanda cu 12 militari și ambulanța de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași cu 3 militari și o ambulanță de la SAJ Iași.

La sosirea echipajelor de intervenție la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat la o casă de locuit P+1, având o suprafață de aproximativ 100 mp. De pe terasa casei au fost evacuate două persoane de sex feminin, surprinse de incendiu, de 60 respectiv 80 de ani.
Acțiunea este în dinamică”, a transmis ISU Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *