Incendiu în județul Suceava! O cabană în construcție și un foișor au ars la Mănăstirea Humorului – FOTO, VIDEO

10 dec. 2023, 10:04,
BZI.ro, în Actualitate

Un incendiu izbucnit duminică dimineața în localitatea Mănăstirea Humorului, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată.

Acesta a spus că evenimentul a fost anunțat la 112 în jurul orei 6:25, iar la fața locului s-au deplasat pompierii militari de la subunitățile din Gura Humorului și din Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii SVSU Cornu Luncii, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

„Evenimentul a fost anunțat la 112 în jurul orei 6:25, iar la fața locului s-au deplasat pompierii militari de la subunitățile din Gura Humorului și din Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii SVSU Cornu Luncii, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat o cabană în construcție și acoperișul unui foișor, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Au ars ambele construcții, din lemn, pe o suprafață de aproximafiv 300 mp.

În momentul de față, pompierii lucrează pentru lichidarea ultimelor focare și pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului, după care vor stabili și cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor”, a transmis ISU Suceava.

La sosirea echipajelor de intervenție ardeau generalizat o cabană în construcție și acoperișul unui foișor, cu pericol de propagare la vecinătăți.

În incendiu au ars ambele construcții, din lemn, pe o suprafață de aproximativ 300 mp, iar din fericire nu s-au înregistrat victime.

Cauza declanşării incendiului nu a fost deocamdată stabilită, a încheiat sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *