Prima pagină » Local » Incendiu în județul Iași. Pompierii au intervenit la o casă din Vorovești

Incendiu în județul Iași. Pompierii au intervenit la o casă din Vorovești

22 oct. 2024, 07:56,
Redacția BZI în Local

În această dimineață, 22 octombrie, a avut loc un incendiu în județul Iași. Din primele informații obținute de reporterii BZI, o casă din localitatea Vorovești, comuna Miroslava a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului s-a deplasat Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și o ambulanță de prim ajutor calificat.

Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 150 mp și diverse bunuri materiale

Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al coșului de fum deteriorat.

„Astăzi dimineață, in jurul orei 04.00 Dispeceratul Integrat ISU SMURD SAJ Iași a fost anunțat despre producerea unui incendiu la o casă în localitatea Vorovești, comuna Miroslava. La locul solicitării s-a deplasat Detașamentul 1 de Pompieri Iași cu două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și o ambulanță de prim ajutor calificat. Nu au fost înregistrate victime pe timpul intervenției.
În urma incendiului au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 150 mp și diverse bunuri materiale. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic al coșului de fum deteriorat”, a transmis ISU Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`