Prima pagină » Local » Incendiu în Iași! Flăcările au cuprins un apartament de pe strada Nicolina- UPDATE, VIDEO
Incendiu în Iași! Flăcările au cuprins un apartament de pe strada Nicolina- UPDATE, VIDEO

Incendiu în Iași! Flăcările au cuprins un apartament de pe strada Nicolina- UPDATE, VIDEO

03 aug. 2024, 12:12,
B, , h, , în Local

În această dimineață un incendiu s-a produs la Iași. Din informațiile deținute de reporterii BZI Iași, flăcările au cuprins un apartament situat pe strada Nicolina.

UPDATE: Trei persoane au avut nevoie de forțele de intervenție ale ISU Iași pentru a fi evacuate. Acestea au fost evaluate de către echipajul medical sosit la fața locului.

„Trei persoane sunt evacuate de către forțele de intervenție ale ISU Iași. Sunt evaluate medical la fața locului”, au mai transmis autoritățile.

Știre inițială:

La locul solicitării au fost direcționate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași, cu 4 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru salvări de la înălțime, un echipaj de prim ajutor calificat și o ambulanță de la SAJ Iași.

Au fost evacuate 10 persoane.

„Incendiu apartament etajul 3/4, în municipiul Iasi, strada Nicolina, bl A2, fără victime anuntate. Acționează Detașamentul 2 de Pompieri Iași cu 4 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru salvări de la înălțime, un echipaj de prim ajutor calificat și o ambulanță de la SAJ Iași.
Acțiunea este în dinamică”, au transmis autoritățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *