Prima pagină » Local » Incendiu în această dimineață la Iași! O casă a luat foc în comuna Stolniceni-Prăjescu. Nu sunt victime
Incendiu în această dimineață la Iași! O casă a luat foc în comuna Stolniceni-Prăjescu. Nu sunt victime

Incendiu în această dimineață la Iași! O casă a luat foc în comuna Stolniceni-Prăjescu. Nu sunt victime

12 mart. 2022, 12:27,
în Local

În această dimineață, 12 martie 2022, un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea Brătești, comuna Stolniceni-Prăjescu. La faţa locului s-au deplasat autospeciale de intervenție și stingere și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Pașcani. La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la o anexă gospodăreasca cu suprafața desfășurată de aproximativ 30 de metri pătrați. Nu sunt anunţate victime.

Un alt incediu a avut loc în cursul nopții trecute la Iași

Aseară s-a produs un alt incendiu în municipiul Pașcani. La fața locului au actionat de la Secția de Pompieri Pașcani 4 autospeciale de intervenție și stingere și un echipaj de prim ajutor calificat. În urma incendiului au ars acoperişul pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, mobilier divers, centrala termică, aproximativ 500 de kg de diverse materiale textile. Din fericire nu au fost victime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *