Prima pagină » Local » Incendiu de vegetație pe strada Aeroportului. Flăcările au cuprins un teren între aerogară și unitatea militară „Lupii Negri” – Exclusiv, Video, Update
Incendiu de vegetație pe strada Aeroportului. Flăcările au cuprins un teren între aerogară și unitatea militară „Lupii Negri” - Exclusiv, Video, Update

Incendiu de vegetație pe strada Aeroportului. Flăcările au cuprins un teren între aerogară și unitatea militară „Lupii Negri” – Exclusiv, Video, Update

11 feb. 2022, 15:28,
în Local

În urmă cu puțin timp, s-a produs un incendiu de vegetatie la Iași. Din primele informatii detinute de reporterii BZI, se pare că incendiul de vegetație a pornit de pe strada Aeroportului și s-a extins la poligonul de antrenament al Batalionului 151 Infanterie „Lupii Negri” din Iași.

UPDATE: Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 20 ha, teren proprietate domeniu public dar şi al unităţi militare, cauză probabilă: foc deschis în spaţii deschise.

UPDATE: Au intervenit și militarii pentru stingerea incendiului.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

UPDATE: „Incendiu vegetaţie uscată, pe strada Aeroportului, municipiul Iași. Se deplasează la locul intervenției 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la detașamentul de Pompieri Iași D1 cu 9 subofițeri.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 30 hectare vegetaţie uscată, se lucrează la localizarea şi lichidarea acestuia, la locul intervenției mai intervin şi cadre de la unitatea militară cu mijloace de prima intervenție”, au declarat reprezentanții ISU Iași.

Știre inițială

Momentan nu se cunoaste cauza producerii incendiului.

La fața locului se deplasează mai multe echipaje de pompieri pentru a stinge flăcările care par că se extind.

„Este vorba despre un incendiu de vegetaţie care a izbucnit în zona de sud a aeroportului şi s-a extins în zona în care se afla unitatea militară”, a spus Romeo Vatră, directorul Aeroportului din Iaşi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *