Prima pagină » National » Incendiu de vegetație lângă A1, pe sensul Pitești către București. Traficul auto este blocat
Incendiu de vegetație lângă A1, pe sensul Pitești către București. Traficul auto este blocat

Incendiu de vegetație lângă A1, pe sensul Pitești către București. Traficul auto este blocat

16 apr. 2022, 18:42,
în National

Traficul auto este blocat sâmbătă pe autostrada A1 pe sensul Pitești către București din cauza unui incendiu de vegetație.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt sâmbătă după-amiaza pe Autostrada A1 pe sensul Pitești către București, la kilometrul 80.

Circulația este blocată în zona localității Rătești, în județul Argeș, pentru lichidarea unui incendiu de vegetație produs lângă șosea.

Autoritățile estimează că circulația va fi reluată în scurt timp.

Multiple incendii de vegetație la Iași

Reamintim faptul că luna trecută au avut loc o serie de incendii de vegetație în județul Iași. La data de 21 martie, au fost raportat mai multe incendii de vegetaţie uscată la Iaşi.

Două autospeciale de intervenție și stingere din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgenţă al comunei Bârnova s-au deplasat la faţa locului pentru a lichida flăcările.

Un alt incendiu la care intervine o autospecială de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi împreună cu un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgenţă, a fost raporat pe strada Mioriţa, din comuna Ciurea.

Un al treilea incendiu de vegetaţie uscată a fost localizat în localitatea Belcești. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi intervine la faţa locului cu două autospeciale de intervenţie şi stingere.

Incendiu puternic de vegetație uscată și la Delta Moldovei

La începutul acestei luni, flăcările au cuprins 20 de hectare ale Complexului Piscicol Larga Jijia. Potrivit informaților deținute de reporterii BZI, au ars stuful și vegetația uscată din zonă.

Incendiul s-a desfășurat de la ora 16 până la ora 19.40, când flăcările au fost stinse, într-un final, în întregime.

La fața locului s-au deplasat și comisarii din cadrul Gărzii de Mediu Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *