Prima pagină » Local » Incendiu de vegetație în Miroslava. Pompierii au găsit trupul carbonizat al unei femei – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO/ UPDATE

Incendiu de vegetație în Miroslava. Pompierii au găsit trupul carbonizat al unei femei – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO/ UPDATE

21 iul. 2022, 11:34, 3 ,
în Local

În urmă cu puțin timp a fost raportat un incendiu de vegetație în județul Iași. Din primele informații deșinute de către reporterii Cotidianului BZI se pare că flăcările au izbucnit în comuna Miroslava.

UPDATE: „La data de 21 iulie anul curent, polițiștii Secției nr. 4 Miroslava au fost sesizați despre faptul că pe un teren a izbucnit un incendiu de vegetație.

Ulterior stingerii lui, a fost găsită o femeie decedată.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și a fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului persoanei”, au declarat reprezentanții IPJ Iași.

UPDATE:  Pompierii au găsit la fața locului o victimă. Este vorba despre o bătrână în vârstă de 72 de ani. Medicii au declarat decesul, trupul acesteia fiind carbonizat

Conform celor de la ISU Iași, la incendiul de vegetație din Miroslava intervin 5 autospeciale de intervenție și stingere, 2 autocisterne pentru stins incendiu, o autospecială pentru transport personal, o șenilată și un echipaj de prim ajutor. La fața locului s-au deplasat 31 de pompieri și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

ȘTIRE INIȚIALĂ La fața locului se deplasează trei echipaje de intervenție și stingere.

„Interventie incendiu de vegetatie uscată în loc/com. Miroslava. ISU Iași intervine cu un echipaj de interventie și stingere. Au fost suplimentate forțele cu două autospeciale de intervenție și stingere”, precizează reprezentanții ISU Iași.

Revenim cu detalii.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *