Prima pagină » National » Incendiu de proporții pe Centura Bucureștiului. La fața locului se deplasează nouă autospeciale ale pompierilor – FOTO, VIDEO, UPDATE

Incendiu de proporții pe Centura Bucureștiului. La fața locului se deplasează nouă autospeciale ale pompierilor – FOTO, VIDEO, UPDATE

30 mart. 2022, 18:16,
în National

UPDATE: Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vântul va sufla slab până la moderat, astfel că norul de fum din zona Glina se va dispersa și se va deplasa spre nord-est.

Potrivit ANM, de miercuri seara până joi dimineața, la ora 8.00, se apreciază că cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu viteze la rafală de până la 20-25 km/h, din direcție predominant sud-vestică. Meteorologii spun că evoluția norului de fum din zona Glina, județul Ilfov, va fi de dispersie și deplasare spre nord-est.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Un incendiu de proporții a izbucnit miercuri lângă București. Circulația mașinilor pe centura capitalei în zona Glina este blocată pe ambele sensuri din cauza fumului gros.

În urmă cu puțin timp, un incendiu de proporții a izbucnit lângă București. Circulația mașinilor pe centura capitalei în zona Glina este blocată din cauza fumului gros.

Pentru că sunt degajări mari de fum, circulația mașinilor pe centura capitalei este oprită. De asemenea, localnicii au primit un mesaj Ro-Alert.

Incendiul a izbucnit în localitatea Glina din județul Ilfov. Potrivit primelor informații, ard caroserii de mașini și material lemnos de la un centru de colectare și reciclare deșeuri.

Nouă autospeciale ale pompierilor intervin la fața locului. Din cauza fumului gros, circulația mașinilor pe centura capitalei este oprită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *