Prima pagină » Actualitate » Incendiu de proporţii într-un bloc din Constanța! Sute de apartamente afectate şi zeci de persoane evacuate!! A fost activat planul roșu de intervenție – FOTO, VIDEO

Incendiu de proporţii într-un bloc din Constanța! Sute de apartamente afectate şi zeci de persoane evacuate!! A fost activat planul roșu de intervenție – FOTO, VIDEO

16 dec. 2021, 06:12,
BZI.ro, în Actualitate

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au fost solicitați să intervină în Constantă în zona Doraly Mall. Conform primelor informații furnizate, au luat foc mai multe maşini în parcarea de la subsolul unui bloc. Incendiul se extinde la imobil, iar locatarii sunt evacuaţi. Sunt 150 de apartamente afectate şi zeci de persoane au fost evacuate. Pompierii au activat planul roșu de intervenție. Sunt mai multe victime.

Peste 200 de pompieri, jandarmi şi paramedici au intervenit la incendiul izbucnit la Constanța. Peste 250 de locatari au fost evacuaţi. În urma incendiului, 6 persoane au fost transportate la spital, cu atacuri de panică, intoxicate cu fum sau cu arsuri.

„Un incendiu la un ansamblu de locuinţe. În total 150 de apartamente. Am alocat la faţa locului 35 de autospeciale. Au ars 36 de autoturisme, 25 în subsol în parcare, iar celelalte 11 au fost pe laturile exterioare ale blocului”, spune ISU Constanţa care a intervenit la incendiul din parcarea subterană.

 

sursă foto, video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *