Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Incendiar! Călin Georgescu propus ca premier al României şi expert în dezvoltare durabilă într-o ediţie BZI LIVE exclusivă

LIVE VIDEO – Incendiar! Călin Georgescu propus ca premier al României şi expert în dezvoltare durabilă într-o ediţie BZI LIVE exclusivă

23 sept. 2022, 12:00,
în BZI LIVE

Sâmbătă, 24 septembrie 2022, începând cu ora 08.30, în Studioul BZI LIVE este programată o ediţie incendiara în exclusivitate alături de Călin Georgescu, propus ca premier al României, expert în dezvoltare durabilă, care a lucrat timp de 17 ani în Sistemul Națiunilor Unite, doctor în domeniul conservării mediului. A fost director executiv al Institutului de dezvoltare globală al Națiunilor Unite în perioada 2015-2016. Anterior a fost președinte al Centrului European de Cercetare al Clubului de la Roma.

Temele abordate vor fi: situaţia actuală din România, economică, energetică, socială, culturală şi educaţionala, actuala clasa politica, situaţia din Europa, războiul din Ucraina şi criza energetică provocată. atitudinea SUA şi ceea ce va face China, proiectul de dezvoltare durabilă a României, valorile naţionale, importanta istoriei, dar şi despre viitorul ţării.

Pe de altă parte, precizăm că mâine, acesta participă la Iaşi în calitate de membru fondator al Asociaţiei Pământul Strămoşesc la o întâlnire cu membrii susţinători şi simpantizantii săi, unde va vorbi despre promovarea și susținerea micului întreprinzător, a micilor producători locali, a gospodăriei țărănești tradiționale, artelor și meseriilor tradiționale, cât şi despre familia ca bază și fundament în societate.

Toate aceste teme îşi au rădăcinile în cartea Cumpăna României, apărută în 2014 şi din care a luat naştere Proiectul de ţară „Hrană, Apă, Energie”. Cumpăna României este o carte pragmatică despre situaţia actuală a României, despre potenţialul ei extraordinar, despre un viitor strălucit în abundentă, independenta şi respectul unei întregi planete. Călin Georgescu sparge în Cumpăna României toate tiparele de management social şi economic şi din toate canoanele de guvernare anterioare. Cumpăna României este primul adevărat manifest-program naţional, de redresare şi dezvoltare durabilă a României! Cumpăna României este o carte despre ce lăsăm moştenire urmaşilor noştrii şi de onoarea pe care noi o vom avea în faţa lor.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *