Prima pagină » Actualitate » Încă un pacient a decedat în urma incendiului de la Institutul Matei Balș! Bilanțul a ajuns la 8 persoane decedate

Încă un pacient a decedat în urma incendiului de la Institutul Matei Balș! Bilanțul a ajuns la 8 persoane decedate

01 feb. 2021, 11:33,
George Cristian în Actualitate

Vin noi informaţii ca urmare a incendiului de la Institutul Matei Balș din București. Incă un pacient a decedat în urmă cu puţin timp. Bilanţul incendiului a ajuns la 8 persoane care şi-au pierdut viața.

Bărbatul era internat în acelaşi corp de clădire în care a izbucnit incendiul și avea 87 de ani. Bărbatul era infectat cu COVID-19.

Un bărbat care era internat în Pavilionul la care a izbucnit incendiul a decedat

Bărbatu avea 87 de ani şi era internat la Pavilionul 5, pavilionul de la care a izbucnit incendiul de la Matei Balș. Bărbatul avea COVID-19. Momentan, anchetatorii nu au afirmat oficial dacă există o conexiune între decesul acestuia şi incendiul de la Matei Balș.

Anchetatorii vor demara o anchetă şi în urma necropsiei se va stabili cauzalitatea sau necauzalitatea dintre deces şi incendiul de la Matei Balș. Ca urmare a incendiului de la Matei Balș au decedat, în total, 8 persoane. Vorbim despre faptul că 3 dintre persoane au decedat pe loc, cadavrele carbonizate ale acestora fiind găsite de pompierii care au intervenit la fața locului. O a patra persoana a decedat la scurt timp după ce medicii au încercat, fără succes, să o resusciteze. Cea de-a 5-a persoană a decedat la câteva zeci de minute după incendiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *