Prima pagină » Sport » Încă un jucător va pleca de la FCSB! Acesta va evolua tot în Liga I!
Încă un jucător va pleca de la FCSB! Acesta va evolua tot în Liga I!

Încă un jucător va pleca de la FCSB! Acesta va evolua tot în Liga I!

04 ian. 2021, 02:00,
în Sport

Marius Briceag este primul fotbalist care a plecat de la FCSB în această iarnă. Fundașul stânga a fost împrumutat la FC Voluntari până la finalul acestui sezon. După Briceag, roș-albaștrii s-au mai despărțit de un fotbalist. Este vorba despre tânărul Cristian Dumitru, care a fost împrumutat la FC Argeș.
Atacantul de 19 ani va evolua la gruparea piteșteană până în vară, iar anunțul oficial urmează să fie făcut. Dumitru a mai fost împrumutat, la începutul acestui sezon, la Academica Clinceni, însă a fost rechemat rapid de FCSB, din cauza crizei de efectiv cauzată de numărul mare de infectări cu noul coronavirus. Înainte de a reveni la formația roș-albastră, Cristi Dumitru evoluase în 5 meciuri pentru Clinceni, în Liga I. La FCSB, tânărul atacant a jucat într-un singur meci, cu Hermannstadt.

Cristi Dumitru, comparat cu Sergio Aguero

Născut la Buzău și crescut la Academia FCSB, Cristi Dumitru este pariul lui Mihai Stoica. Oficialul roș-albaștrilor l-a comparat pe tânărul fotbalist cu celebrul Kun Aguero.

„Cristi este un jucător de profilul lui Kun Aguero, fotbalist de care o să mai auziți și o să mă citați”, spunea Mihai Stoica, după ce Cristi Dumitru a fost readus de FCSB de la Clinceni.

Cristi Dumitru are 19 ani, cu 21 de meciuri în Liga I, fără să înscrie vreun gol. De asemenea, cota de piață a lui Dumitru este de 200.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *