Prima pagină » Local » Încă un eșec pentru echipa de handbal CSM Iași 2020. Ieșencele sunt pe ultimul loc în Liga Florilor

Încă un eșec pentru echipa de handbal CSM Iași 2020. Ieșencele sunt pe ultimul loc în Liga Florilor

19 oct. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

Echipa de handbal feminin CSM Iași 2020 a suferit încă un eșec în campionat și a ajuns la 7 înfrângeri consecutive. Ieșencele sunt pe ultimul loc în Liga Florilor, având 0 puncte în 7 etape

Meciul din etapa a 7-a din Liga florilor s-a desfășurat joi, 17 octombrie, în Sala Polivalentă din Iași. CSM Iași a întâlnit formația CSM Slatina, care, de asemenea, nu avea niciun punct. Partida a fost echilibrată în multe momente, doar că, la final, jucătoarele noastre nu au mai putut gestiona jocul și au pierdut cu 29 la 24.

Încă un eșec pentru CSM Iași 2020 în Liga Florilor

În primele minute ale partidei, cele două echipe au fost alternativ la conducerea jocului, inițial, oaspeții au condus cu 9-5, dar ieșencele au revenit la 9-10. Totuși, la pauză, Slatina a condus cu 14-12, iar repriza a doua se anunța una palpitantă. Handbalistele de la CSM Iași au reușit egalarea, ducând scorul la 23-23, însă, pe final, au căzut psihic, iar sportivele de la Slatina au simțit momentul și au forțat victoria. Înaintea meciului, jucătoarele își puneau mare speranță că vor reuși să aducă primele puncte la Iași. Câțiva zeci de suporteri au fost prezenți în Sala Polivalentă pentru a le încuraja pe fete.

CSM Iași a jucat în următoarea formulă: Babovic, Khalili – Fonseca, Severin, Florea, Franusic, Mitrache, Orșivschi, Milojevic, De Souza, Olaru, Coman, Prycop.

,,A fost un meci frumos, un meci echilibrat, ambele echipe aveam nevoie de un succes. Am început bine și cu încredere. Ne-am pregătit toată săptămâna să obținem victoria, să câştigăm primele puncte. Dar, pe final, am cedat. A câştigat echipa care a stat un pic mai bine psihic. Ne aflăm, încă, în faza de consolidare, dar eu sper, am încredere în fete că vom ajunge la nivelul la care trebuie”, a transmis antrenorul Daniel Bura după meci.

Lipsă de chimie între jucătoare

Spectatorii au fost foarte dezamăgiți de rezultat, deoarece în urma campaniei de transferuri din vară aveau așteptări mai mari de la echipă. Chiar și jucătoarele au acuzat faptul că încă nu se înțeleg cum trebuie în teren și se fac multe greșeli neforțate. Desigur că mai există timp până la finalul campionatului, iar jucătoarele pot să lucreze mai mult la antrenamente pentru a crea traseele de joc.

,,Am luptat până la final, dar am făcut greșeli de prindere, de pasare, de aruncare la poartă.  Aceasta a fost cheia jocului, așa s-au desprins de noi adversarele de azi. Consider că avem nevoie de mai mult timp să ne omogenizăm. Suntem multe jucătoare diferite. Trebuie să muncim mult mai mult, să avem mult mai mult timp împreună, să ne înțelegem mult mai bine. Suntem o echipă nouă promovată, nu se pot aștepta lucruri miraculoase într-un timp scurt. Dar vreau să se ştie că muncim în fiecare zi, cu mare seriozitate, și sperăm că în a doua jumătate a turului vom obţine şi puncte”, a spus Alexandra Severin după meciul cu Slatina.

CSM Iași a suferit încă un eșec în Liga Florilor, echipa fiind pe ultimul loc în clasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`