Prima pagină » Eveniment-Social » Încă un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor
Încă un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Încă un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

21 apr. 2020, 12:44,
BZI.ro, în Eveniment-Social

Încă un ieşean s-a ales cu dosar penal după ce a zădărnicit combaterea bolilor. Acesta se afla în Paşcani, deşi avea domiciliul în Suceava

”În considerarea art. 91 alin. 1 din Decretul Preşedintelui României nr. 240/2020, privind prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul României, aducem la cunoştinţa publicului următoarele:

La data de 21.04.2020 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani s-a înregistrat un dosar penal având ca obiect comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzute de art. 352 Cod penal, constând în aceea că la data de 18.04.2020, în jurul orei 13.30, numita H.I.E, cu domiciliul în municipiul Suceava, judeţul Suceava, a încălcat prevederile Ordonanţei militare nr. 6/2020, fiind depistată pe raza municipiului Paşcani, jud. Iaşi.

La acest moment cercetările sunt efectuate în rem, de către lucrătorii de poliţie competenţi, sub supravegherea procurorului desemnat.

Precizăm că informaţiile comunicate nu sunt de natură să înfrângă prezumţia de nevinovăţie a persoanelor cercetate.” se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *