Prima pagină » Local » Încă un atac sângeros între arabi la Iași! Un student a fost la un pas de a fi „executat” – EXCLUSIV
Încă un atac sângeros între arabi la Iași! Un student a fost la un pas de a fi „executat” - EXCLUSIV

Încă un atac sângeros între arabi la Iași! Un student a fost la un pas de a fi „executat” – EXCLUSIV

04 mart. 2023, 14:54, 14 ,
în Local

În jurul orei 4:00 dimineața, un arab, student la Iași, s-a luat la bătaie cu un alt coleg de-al sau, în zona centrală a municipiului Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că totul ar fi început pe fondul unui conflict spontan apărut între cei doi, care a degenerat și au ajuns la cuțit.

Astfel, unul dintre ei a fost înjunghiat și a ajuns în Unitatea de Primire Urgențe, transportat de către polițiști.

„La 6 dimineata, un student străin, de 23 ani, înjunghiat, a fost adus de politie cu plagă în hipocondrie drept. Internat, operat clinica Chirurgicală de garda”, a transmis prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD, Spitalul Sf. Spiridon Iași.

Reprezentanții IPJ Iași au transmis că a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tentativă de omor”.

„La data de 04 martie a.c., în jurul orei 06:00, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza mun. Iași ar fi avut loc un conflict între doi tineri.

Din verificările efectuate, a rezultat faptul că unul dintre tineri l-ar fi agresat cu un cuțit pe celălalt.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tentativă de omor”, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Chietriș Antony

    Bun si vou l-ati operat? Adica i-ati salvat viata? Ce doctori prosti? Macar i-ati montat un stimulator cardiac sa poata muri incet. Asa in vreo 6-8 luni…

  • bulangii astia de musulmani trebuie lasati sa se taie intre ei …nu va bagati:))))

  • Dacă ei nu au scris in articol unde sa întâmplat .. va spun eu .. la Oxford

  • Afara cu maimuțele din țară

    Eu dau mardeala in talebanii ăștia de cate ori am ocazia.
    Să-mi urmați exemplul că de nu li se urca la cap.
    Cum ar fi sară la bătaie la tine acasă un borât de ăsta?

  • sa viba braileii sa faca pace si liiste i oras!!!!!!!!

  • Marș înapoi în văgăunile de unde ați venit, ciuhapi împuțiți.

  • O chestie interesantă, la care nimeni nu s-a gândit. Care arată cam așa: majoritatea studenților nu sunt din Iași. Ei vin la studii din neștiut, cu un anume background psihologic și cultural, de la mama lor de-acasă. În cazul fericit, poate fi unul bun, care să-i îndrepte spre învățat și spre comportamente dezirabile, dpdv social. I-adevărat, studenții fac și drăcii, însă și astea își au limitele lor, imprimate prin educația care nu se cântărește, nu se măsoară la metru, înse se vede manifestându-se. Și da, apar și inși din ăștia, candidați la fișierele Poliției. Încă n-a fost cazul cel mai gogonat, din câte s-au întâmplat. Doar n-o să-mi spuneți mie că o persoană e într-un anume fel la ea acasă, între patru pereți, iar în societate devine cu totul altceva.

  • Foarte bine gândit , dacă oricum facultatea o termină toți retardații mintal , de ce să nu băgăm și migranții arabi în treaba aceasta ?! Doar un cap de ministru poate emana așa ceva .

  • Nu fiti rai …Nu se stie mai incolo cum ajunge arabelul ceva ministrul ca Arahet ala de la sanatate.Poate si ceva ministrul ca tot am avut ungurul ala bulan care se betivanea si fuma trabucuri prin casa parlamentului in plandemie.Interesant e cum pulitia si ,,eroii,,lui Arahet au venit asa repede.Bag de seama ca astia prind viteza numai cand se taie clanurile tiganesti cu sabile si arabetii cu cutitele…Bravo.Ia uite pentru ce platesc taxele si impozitele la stat.Daca e vorba de un roman faci besici in talpi pana vine pulitia dupa cateva ore si canta popa vesnica pomenire pana apare o salvare a ,,eroilor,,lui Arahet.Am devenit ,,europeni,,ce sa spun…Bravo.Rau am mai ajuns daca am inceput sa pupam in tuhas toti strainii care vin la noi.Sa le dea iohannistul cate o medalie si alocatie moca de 1.000-2.000 de euroi ca sa stim o treaba.Are balta peste.Macar sa stim pentru ce ne mai trezim dimineata si tragem la saiba ca prostii sa dam bani statului esuat cum papagalea un liberal fruntas nu cu mult timp in urma.

  • Daca tot UMF-ul a umplut acest oras frumos si linistit cu studenti palestinieni, magrebieni (pardon, francezi), etc., oare nu ar fi bine sa le construiasca din taxele uriase un campus cu tot ce le trebuie (baruri, gagici, sali de sport, camine) si sa ne lase in pace?

  • Bai, bula mea bula, baieti harabi luat la bataie bentru ca Ahmed luat la fata romana studenta a lui Ismail si dat bula peste tot. Asta adevar este. Banarama blecat de la imbroscat beste tot fata lui Ismail.

  • islam ie moartea

    Nu aveti idea cu cine aveti afacere
    Trebuie scosi din romania cat mai repede asta ieste civilizatia lor nu stie dacat sa omoare sunt niste animale da negandit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`