Prima pagină » International » Încă o tragedie s-a produs în Italia! Un șofer roman de doar 32 de ani a murit înecat
Încă o tragedie s-a produs în Italia! Un șofer roman de doar 32 de ani a murit înecat

Încă o tragedie s-a produs în Italia! Un șofer roman de doar 32 de ani a murit înecat

13 iul. 2024, 10:20,
BZI.ro, în International

Tragedie în Italia! Un şofer român de TIR și-a găsit sfârșitul după ce a vrut să se răcorească și a intrat în râul Brembo. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost luat de curenți și a murit înecat.

Un român în vârstă de 32 de ani a sfârșit tragic după ce și-a dorit să se răcorească. A intrat să se scalde în râul Brembo, însă a fost luat de curenți și a murit înecat. Bărbatul era șofer pe TIR.

Un șofer român de doar 32 de ani a murit înecat

Tragedie în Italia! Un român și-a pierdut viața după ce s-a aruncat în râul Brembo pentru a se răcori. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost tras de curenți și a murit înecat.

„S-a aruncat în apă. A reapărut, a dat din cap ca și cum ar fi spus că totul este în regulă, apoi a fost târât de curent”, a povestit Diagne Abdoulaye, un martor de 25 de ani din Osio Sotto, prezent la fața locului, scrie observatornews.ro.

Sursa anterior menționată scrie că înainte cu aproximativ 90 de minute să se întâmple tragedia, românul, care era în trecere prin zonă, a decis să se arunce în apă pentru a se răcori.

A fost doar o chestiune de timp până când bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost prins în vârtej și dus de curenți peste 50 de metri în aval.

„A stat sub apă 3-4 minute, apoi a reapărut și a început să plutească”, a mai spus Abdoulaye pentru Corriere Della Sera.

În cele din urmă tânărul a fost scos din apă, însă își pierduse cunoștința

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *