Prima pagină » Local » Încă o surpriză în mega-dosarul de cămătărie de la Iași! Alina Filip, „bomba sexy” a lui Petronel Corduneanu a scăpat de după gratii! (Exclusiv)

Încă o surpriză în mega-dosarul de cămătărie de la Iași! Alina Filip, „bomba sexy” a lui Petronel Corduneanu a scăpat de după gratii! (Exclusiv)

01 nov. 2022, 20:26, 10 ,
în Local

Alina Filip, „bomba sexy” a lui Petronel Corduneanu a scăpat de după gratii și a primit arest la domiciliu în dosarul de cămătărie de la Iași.

Alina Filip şi Petronel Corduneanu au fost ridicați pe 31 octombrie 2022, de mascaţi, în urma percheziţiilor de la Iaşi. Ambii fiind bănuiţi de cămătărie, potrivit unor surse ale BZI.

„În urma celor 42 de percheziții efectuate la data de 31 octombrie anul curent, 35 de persoane au fost conduse la sediul Poliției din Iași, în vederea continuării cercetărilor.

La finalizarea audierilor, 15 persoane au fost reținute de procurori, pentru 24 de ore, iar față de o altă persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar. În cursul zilei de astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă a celor 15 persoane reținute.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperiți și ridicați 50.680 de euro, 33.000 de lei, 2,2 kg de aur, 2 pistoale, dintre care unul cu piper și unul de tip Airsoft, 12 cuțite și săbii, spray-uri lacrimogene, 55 de telefoane mobile, documente ce ar conține evidența operațiunilor de cămătărie și acte de proprietate pentru bunuri imobile.

De asemenea, a fost instituit sechestru asigurător pe un imobil tip vilă, în valoare de aproximativ 200.000 de euro”, a declarat IPJ Iași.

 

Comentarii
  • Prostituata in Japonia muita de majoritatea fraților corduneanu vai de ea bomba pl doar o grasa nespălată

  • De ce nu lăsați comentariile?? Va are la mana Alina Filip ?? Incredibil de ciudat!

  • Femeia asta nu are nici o treaba cu cămătăria .A intrat din cauza familiei lui barbatasu !

  • Criminalilor

    E singura știre unde nu poți lăsa comentarii! Ziar de kkat care ajuta criminali!

  • Alina iți țin eu de cald cât stă fraierul la bulău.

  • Imi place cum o sugi Alinuța!

  • Femeia aceasta am cunoscut o .Este foarte corecta și nu cred că ar face așa ceva.Sigur sint luați la grămadă!

  • Grațielei &Romica

    Dar sifonul nespălate PĂROS ȘI LIBIDINOS , RAMONICA LARGARETA DE CE NU ESTE LA PUȘCĂRIE ??? Ca acolo trebuie doar sa semneze … prostituata de GRATIELA ȘI CISTELUS LĂBUȘ AU FUGIT SIFOANELE NR 1 ca știau ca sunt arestări ..

  • Femeia asta chiar e luată la grămadă.Va garantez că și va lua achitare că nu există fapta.DIICO rușine doar atât ai putut?

  • Jale esti ,încă nu ți a trecut încă îl iubești pe bărbatul Alinei ?? De 20 de ani te a lăsat încă nu ți ai găsit și tu un bărbat care sa zi facă viața mai frumoasa?? Las o pe Alina in pace veniți de viața ta ca au trecut 20 de ani de când nu te mai bagă in seama Petronel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *