Prima pagină » Actualitate » Incă o remaniere în Guvernul Cîțu! După ce Alexandru Nazare pleacă, a venit rândul ministrului Agriculturii, Adrian Oros, să părăsească Executivul (SURSE)
Incă o remaniere în Guvernul Cîțu! După ce Alexandru Nazare pleacă, a venit rândul ministrului Agriculturii, Adrian Oros, să părăsească Executivul (SURSE)

Incă o remaniere în Guvernul Cîțu! După ce Alexandru Nazare pleacă, a venit rândul ministrului Agriculturii, Adrian Oros, să părăsească Executivul (SURSE)

08 iul. 2021, 11:45,
în Actualitate

Conform unor surse din interiorul Guvernului României, după ce Florin Cîțu l-a anunțat pe ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, că va fi remaniat, i-a venit rândul și lui Adrian Oros, ministrul Agriculturii. Acesta ar fi remaniat după ce se mai multe asociaţii de fermieri s-au revoltat împotriva acestuia.

Asociația Forța Fermierilor susține că este nevoie de un nou ministru al Agriculturii deoarece fermierii nu mai au încredere în actualul ministru. Solicitarea este adresată premierului Florin Cîțu și președintelui PNL Ludovic Orban.

 

Adrian Oros, minstrul Agriculturii ar putea fi remaniat

Conform surselor din rândul Guvernului citate de stiripesurse.ro, Adrian Oros ar putea fi remaniat de către premierul Florin Cîțu. Acesta este nemulțumit de activitatea pe care ministrul o are în Guvern. De altfel, Oros face subiectul unor critici venite din rândul unor asociații de fermieri din România.

Asociația Forța Fermierilor consideră că ministrul Adrian Oros nu mai trebuie să semneze niciun document pentru că, cel din urmă nu mai are încrederea agricultorilor din România

„În fața acestui obiectiv esențial pentru viitorul fermierilor români, trimiterea la Bruxelles a unui PNS bine făcut, care să ofere instrumentele dezvoltării agriculturii naționale și a mediului rural, pe toate componentele sale, considerăm că este obligatoriu să avem în fruntea Ministerului Agriculturii un ministru care să se bucure de încrederea celor cu care va trebui să se consulte în redactarea acestui document extrem de important. Adică să se bucure de încrederea fermierilor români. Din păcate, actualul ministru Adrian Oros nu mai beneficiază de sprijinul majorității celor care își desfășoară activitatea în sectorul agroalimentar”, au anunțat fermierii.

Probleme majore pentru agricultorii din România care sunt obligați să-ți vândă marfa pe prețuri de nimic

În urmă cu aproape o săptămână ieșea la iveală o dramă trăită de agricultorul român care este obligat să-ți vândă marfa pe prețuri de nimic sau chiar să o arunce. Agricultorii români s-au plâns de faptul că marele lanțuri de supermarketuri practică prețuri pe care ei nu le pot practica. În condițiile în care prețurile la castraveți, roșii s-au prăbușit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *